Keskuspölynimurin huolto ja korjaus

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus hinta

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus

Paljonko maksaa keskuspölynimurin huolto ja korjaus ?

Keskuspölynimurin huollon ja korjauksen hinta on keskimäärin 521 €

Hinnan vaihteluväli 88 € – 1 218 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Keskuspölynimurin huollon ja korjauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 22.11.2022 klo 12:11

Keskuspölynimurin huoltaminen tai korjaaminen maksaa keskimäärin noin 80,00 € – 500,00 € riippuen siitä, mitä huolletaan tai korjataan.

Miten keskuspölynimurin huollon ja korjauksen hinta muodostuu?

Keskuspölynimurin huollon tai korjauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • keskuspölynimurin vika ja mahdollinen vianselvitys
  • varaosatarvikkeet ja itse työ

Keskuspölynimurin huoltotyöt ovat lähinnä kuluvien osien vaihtamista, puhdistamista ja laitteiston oikeanlaisen toiminnan testausta. Huoltotyöt tehdään yleensä tuntiperusteisesti ja vaihdettavat osat veloitetaan erikseen. Mikäli kyseessä on keskuspölynimurin korjaustyö, niin se aloitetaan yleensä vianetsinnällä.

Saako keskuspölynimurin huollosta ja korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keskuspölynimurin huolto ja korjaus saa kotitalousvähennystä. Keskuspölynimurin huolto ja korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 keskuspölynimurin huollon ja korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa keskuspölynimurijärjestelmistä

Keskuspölynimurijärjestelmiin liittyvät toimenpiteet kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin tai silloin kun huomaat jotain erikoista keskuspölynimuria käytettäessä. Keskuspölynimurin imuteho voi heikentyä monesta eri syystä ja usein heikkoon imutehoon ovat syynä laiminlyödyt huoltotyöt. Ensisijaisen tärkeää on tyhjentää pölysäiliö ennen kuin se täyttyy kokonaan, sillä muutoin imuteho laskee merkittävästi.

Imutehon heikentymiseen voivat vaikuttaa myös irronneet imurasiat tai niissä olevat vuodot, putkiston tukos, pölysäiliön väärä tai huono kiinnitys, pölysäiliön tiivisteiden rikkoutuminen, suodatinta ei ole vaihdettu viimeisen 1-2 vuoden aikana, poistoilman virtaaminen keskusyksiköstä ulos on estynyt tai putkiston liitokset vuotavat.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Aiheeseen liittyviä hintoja

Kodinkonehuolto hinta

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus  hinta

Kilpailuta keskuspölynimurin huolto ja korjaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä