Keskuspölynimurin huolto ja korjaus

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus – Mitä tarkoittaa keskuspölynimurin huolto ja korjaus ?

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus

Tarvitsetko palvelua keskuspölynimurin huolto ja korjaus ?

Kilpailuta keskuspölynimurin huolto ja korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Keskuspölynimurin huolto ja korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 10.09.2023 klo 13:09

Keskuspölynimuri rikki, imee huonosti tai ei käynnisty? Huollettu keskuspölynimuri toimii tehokkaasti pidempään ja sen käyttöikä on pidempi. Huoltotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi suodattimen vaihto 1-2 vuoden välein, pölysäiliön tyhjennys tarpeen mukaan, moottorin huolto ja hiiliparin tarkastus sekä putkiston tiiviystarkastus.

Mitä maksaa keskuspölynimurin huolto ja korjaus ?

Katso hintasivu: Keskuspölynimurin huolto ja korjaus hinta

Saako keskuspölynimurin huollosta ja korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keskuspölynimurin huolto ja korjaus saa kotitalousvähennystä. Keskuspölynimurin huolto ja korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 keskuspölynimurin huollon ja korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa keskuspölynimurijärjestelmistä

Keskuspölynimurijärjestelmiin liittyvät toimenpiteet kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin tai silloin kun huomaat jotain erikoista keskuspölynimuria käytettäessä. Keskuspölynimurin imuteho voi heikentyä monesta eri syystä ja usein heikkoon imutehoon ovat syynä laiminlyödyt huoltotyöt. Ensisijaisen tärkeää on tyhjentää pölysäiliö ennen kuin se täyttyy kokonaan, sillä muutoin imuteho laskee merkittävästi.

Imutehon heikentymiseen voivat vaikuttaa myös irronneet imurasiat tai niissä olevat vuodot, putkiston tukos, pölysäiliön väärä tai huono kiinnitys, pölysäiliön tiivisteiden rikkoutuminen, suodatinta ei ole vaihdettu viimeisen 1-2 vuoden aikana, poistoilman virtaaminen keskusyksiköstä ulos on estynyt tai putkiston liitokset vuotavat.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Kodinkonehuolto
Keskuspölynimurin huolto ja korjaus

Kilpailuta keskuspölynimurin huolto ja korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä