Parketin lakkaus

Tarvitsetko palvelua parketin lakkaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi parkettiyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parketin lakkaus

Parkettilattian lakkaaminen

Lakkaaminen tekee parkettilattian pintaan suojakerroksen, joka kestää paremmin kulutusta ja iskuja. Lakattu parkettilattia säilyy hyväkuntoisena pidempään kuin lakkaamaton parkettilattia.

Vertaile parkettilattioiden lakkaustyöt helposti

Minkälaisesta parkettilattiasta ja sen lakkaamisesta onkaan kyse, löydät parkettilattioiden lakkauksen ammattilaiset Kodinplazasta. Parkettilattioiden lakkaamiseen liittyy:

  • lakattavan parkettilattian kunto
  • parkettilattian pinta-ala
  • lakkaustyö

Lisätietoa parkettilattian lakkaamisesta

Uuden parketin pinta kannattaa lakata, jotta arvokas parkettilattia säilyy hyvännäköisenä ja -kuntoisena pidempään. Ensilakkaus kannattaa tehdä ennen uuden parkettilattian käyttöönottoa, jotta lattiapinta ei ehdi naarmuuntumaan tai muutoin vaurioitumaan. Vanhan parkettilattian naarmuuntunut ja kulunut pinta voidaan lakataan uudelleen. Vanhan parketin pinta puhdistetaan ja suurimmat kolot sekä syvät naarmut tulee kitata ennen lakkausta. Mikäli parkettilattian vauriot vaativat parketin hiomista puhtaalle puupinnalle asti, tulee parketti käsitellä pohjalakalla ennen pintalakkausta. Parkettilakkoja on eri sävyisiä, kuten vaaleita, tummia ja värittömiä. Lakkauksen yhteydessä voi myös valita uuden kiiltoasteen lattialle, vaihtoehdot voidaan lajitella himmeään, puolihimmeään, puolikiiltävään ja kiiltävään. Parkettilattia on yleensä arvokas investointi, joten siitä kannattaa pitää huolta alusta alkaen sekä vuosien kuluessa säännöllisillä huolto- ja lakkaustoimenpiteillä.

Kilpailuta parketin lakkaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä