Parketin lakkaus

Parketin lakkaus – Mitä tarkoittaa parketin lakkaus?

Parketin lakkaus

Tarvitsetko palvelua parketin lakkaus?

Kilpailuta parketin lakkaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parketin lakkaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 14.07.2020 klo 16:07

Mitä maksaa parketin lakkaus?

Katso hintasivu: Parketin lakkaus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parketin lakkaus saa kotitalousvähennystä. Parketin lakkaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 parketin lakkauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa parkettilattian lakkaamisesta

Uuden parketin pinta kannattaa lakata, jotta arvokas parkettilattia säilyy hyvännäköisenä ja -kuntoisena pidempään. Ensilakkaus kannattaa tehdä ennen uuden parkettilattian käyttöönottoa, jotta lattiapinta ei ehdi naarmuuntumaan tai muutoin vaurioitumaan. Vanhan parkettilattian naarmuuntunut ja kulunut pinta voidaan lakataan uudelleen. Vanhan parketin pinta puhdistetaan ja suurimmat kolot sekä syvät naarmut tulee kitata ennen lakkausta. Mikäli parkettilattian vauriot vaativat parketin hiomista puhtaalle puupinnalle asti, tulee parketti käsitellä pohjalakalla ennen pintalakkausta. Parkettilakkoja on eri sävyisiä, kuten vaaleita, tummia ja värittömiä. Lakkauksen yhteydessä voi myös valita uuden kiiltoasteen lattialle, vaihtoehdot voidaan lajitella himmeään, puolihimmeään, puolikiiltävään ja kiiltävään. Parkettilattia on yleensä arvokas investointi, joten siitä kannattaa pitää huolta alusta alkaen sekä vuosien kuluessa säännöllisillä huolto- ja lakkaustoimenpiteillä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Lattian lakkaus Puulattian lakkaus
Parketin lakkaus

Kilpailuta parketin lakkaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä