Puulattian lakkaus

Tarvitsetko palvelua puulattian lakkaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi lattiayritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta puulattian lakkaus

Puulattian lakkaaminen

Puulattialakka muodostaa puupinnalle suojakerroksen, joka kestää ja suojaa puupintaa iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Sävytetyllä puulattialakalla saat käsiteltyä puulattiat, -portaat tai -kynnykset halutun värisiksi.

Vertaile puulattioiden lakkaustyöt kätevästi

Minkälaisesta puulattiasta ja sen lakkaamisesta onkaan kyse, löydät puulattioiden lakkaustöiden erikoisosaajat Kodinplazasta. Puulattioiden lakkaamiseen liittyy:

  • lakattavan puulattian kunto
  • lattian pinta-ala
  • lakkaustyö ja viimeistely

Lisätietoa puulattioiden lakkaamisesta ja pintakäsittelystä

Puulattian pintakäsittely lakkaamalla lisää kulutuksenkesto ja käyttöikää. Huokoisten puulajien, kuten haapa, kuusi, lehmus, lehtikuusi, mänty tai tervaleppä, lakkaus suositellaan toteutettavaksi vasta useamman kuin yhden öljykäsittelyn jälkeen. Kovemmat puulajit, kuten jalava, pihlaja, pyökki, pähkinä, saarni tai tammi, voidaan lakata heti ensimmäisen öljykäsittelyn jälkeen. Lakkauksella voit sävyttää puupintaa eri väriseksi, esimerkiksi vaaleasta tummaksi. Myös kiiltoaste voidaan valita lakkauksen yhteydessä, voit esimerkiksi muuttaa pinnan puolikiiltävästä kiiltäväksi.

Lakkaus on perinteinen puupintaisen lattian käsittely, joka parantaa puulattian rasituksen kestävyyttä sekä tekee lattiapinnasta helpommin puhtaana pidettävän. Varmista puulattiasi pitkä käyttöikä säännöllisille huolto- ja lakkaustoimenpiteillä.

Kilpailuta puulattian lakkaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä