Muuttolaatikot

Muuttolaatikot – Mitä tarkoittaa muuttolaatikot?

Muuttolaatikot

Tarvitsetko palvelua muuttolaatikot?

Kilpailuta muuttolaatikot nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Muuttolaatikot – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 13.09.2023 klo 11:09

Muuttolaatikoita, myös lainalaatikko tai varastolaatikko, voidaan käyttää apuna muuttamisessa tai vaikkapa tavaroiden säilömisessä ja varastoimisessa. Muuttolaatikoiden vuokraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Riippuen käyttötarpeesta vuokrattava muuttolaatikko eli vuokralaatikko voi olla ominaisuudeltaan esimerkiksi pahvinen (yleensä edullisin), muovinen, kannellinen, pinottava tai vaikkapa iso ja lukittava IT-mallinen laatikko.

Mitä maksaa muuttolaatikot?

Katso hintasivu: Muuttolaatikot hinta

Saako muuttolaatikoista kotitalousvähennystä?

Palvelusta muuttolaatikot ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa muuttolaatikoista sekä niiden vuokrauksesta

Muutettaessa uuteen kohteeseen vanhojen tavaroiden määrä saattaa yllättää, jolloin muuttamiseen tarvittavien laatikoiden määrä saattaa olla huomattavasti suurempi kuin johon oli valmistautunut. Muuttolaatikoiden vuokraus on helppo tapa saada lisää pakkaustilaa omille tavaroille. Tavaroiden kuljettaminen paikasta toiseen helpottuu myös huomattavasti muovisten muuttolaatikoiden avulla.

Muuton yhteydessä ei kannata unohtaa myöskään muita pakkaustarvikkeita ja monet yritykset tarjoavat laatikoiden vuokrauksen yhteydessä pakkaustarvikkeiden myymistä. Pakkaamisessa voi käyttää apuna esimerkiksi:

  • Aaltopahvia
  • Astiapaperia
  • Kreppi tai pehmopaperia
  • Kupla- tai suojamuovia
  • Erilaisia pusseja ja jätesäkkejä
  • Teippiä

Kun pakkaamisesta on huolehdittu kunnolla, voit olla varma, että tavarasi säästyvät kolhuilta tai jopa rikkoutumisilta koko muuton ajan.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muuttolaatikot

Kilpailuta muuttolaatikot Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä