Pakettiauton vuokraus

Tarvitsetko palvelua pakettiauton vuokraus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta pakettiauton vuokraus 

Vuokrattava pakettiauto edullisesti

Olipa kyseessä sitten muutto tai muut iso hankinta, voi tarve vuokrata pakettiauto esiintyä aina tasaisin väliajoin. Palvelumme avulla pystyt kilpailuttamaan juuri sinulle sopivan vuokrapakun helposti.

Vertaile vuokrapakut helposti

Riippumatta siitä, millaista pakettiautoa oletkaan etsimässä, Kodinplazan avulla voit löytää juuri sinulle sopivan vuokra-auton edullisesti. Pakun vuokraukseen liittyy:

  • oikeankokoisen auton valinta
  • auton luovuttaminen
  • auton palautus

Tarjouspyyntöjä

Pakun vuokraus

Hei! Olen muuttamassa Lappiin ja tarvitsen pienikokoisen pakettiauton noin viikon ajalle. Auton tulee olla hyvässä kunnossa, sillä ajan Turku Ivalo Turku -välin vähintään kerran molempiin suuntiin.
Paikkakunta Turku
Ajokorttiluokka B – henkilöauto
Aloitusajankohta 28.11.2018
Päättymisajankohta 05.12.2018
Pakettiauton koko Pieni: 6 - 9 m3

Lisätietoa pakun vuokrauksesta

Erilaisia sekä monin eri varustein varusteltuja pakettiautolla on tarjolla laaja kirjo. Oikean auton valitseminen voi tuntua hankalalta, mutta kannattaa aluksi miettiä millaiseen käyttöön sekä millaiseen matkaan pakettiautoa tarvitsee. Esimerkiksi suurempi pakettiauto yleensä maksaa enemmän verrattuna pieneen pakettiautoon. Kannattaa myös huomioida, että isoimmat pakettiautot, jotka ovat rekisteröityjä kuorma-autoiksi, vaativat kuorma-autokortin.

Tavallisesti vuokrauksesta on tehty etukäteen sopimus, kun menet noutamaan vuokrattavaa autoa. Auto kannattaa ennen vastaanottoa tarkastaa vuokraajan kanssa, jotta vuokrauskohteen kunnosta voidaan olla yksimielisiä.

Ennen auton palauttamista vuokrauskohteeseen, on hyvä tarkistaa polttoaineen määrä. Yleisesti hyvien tapojen mukaan auto tulee palauttaa tankattuna, mutta vuokraamosta riippuen tämäkään ei välttämättä ole pakollista.

Kilpailuta pakettiauton vuokraus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä