Ovisilmän asennus

Ovisilmän asennus hinta

Ovisilmän asennus

Paljonko maksaa ovisilmän asennus?

Ovisilmän asennuksen hinta on keskimäärin 82 €

Hinnan vaihteluväli 35 € – 208 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Ovisilmän asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Ovisilmän asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 19.09.2022 klo 18:09

Ovisilmän asennuttaminen maksaa keskimäärin noin 50,00 – 80,00 €. Esimerkiksi kerrostaloasunnon ovisilmä asennuksineen voisi maksaa 65,00 €.

Miten ovisilmän asennuksen hinta muodostuu?

Ovisilmän asennuksen hintaan vaikuttavat:

  • millaiseen oveen ovisilmä asennetaan: puinen, äänieristetty, tuvaovi jne.
  • ovisilmän tyyppi: normaali, digitaalinen jne.
  • asennettavien ovisilmien lukumäärä

Saako ovisilmän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ovisilmän asennus saa kotitalousvähennystä. Ovisilmän asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 ovisilmän asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Ovisilmä vai ovisilmäkamera?

Ovisilmäkamera toimii ihan samalla periaatteella kuin tavallinenkin ovisilmä – kuva oven toiselta puolelta tulee kuitenkin elektronisesti esimerkiksi LED-ruudulle. Ovisilmäkameroita on monenlaisia ja niitä voidaan käyttää monissa eri tarkoituksissa, ei ainoastaan kotona vaan myös esimerkiksi erilaisissa liike- tai varastotiloissa. Ovisilmään asennettava kamera on yleensä ainakin langaton – tallentava vaihtoehto on yleensä hieman kalliimpi, mutta niitäkin löytyy.

Kuinka ovisilmä asennetaan?

Monesti aikaisempina vuosina ovisilmien käyttäminen oli yleisempää verrattuna nykypäivään. Ovitehtaiden valmistuskäytännöt ovat muuttuneet, joten varsinkin uudemmissa rakennuksissa tai taloissa ei enää törmää niin usein ovisilmiin. Vaikka ovessa ei olisikaan vielä ovisilmää, voi sellaisen asentaa helposti myös jälkikäteen.

Ovisilmän asennuskorkeus on noin 160 cm – 180 cm. Yleensä se asennetaan keskelle ovea, mutta voi sen asentaa muuallekin. Oven läpi porataan reikä, johon ovisilmän voi kiinnittää. Hyvin monesti näkökenttä on vähintään 180 astetta, mutta myös laajempia erikoissilmiä on tarjolla.

Kannattaako ovisilmä hankkia?

Ovisilmän hankkiminen voi olla siinäkin mielessä mukavaa, että ovikellon soidessa ei tarvitse kysyä oven läpi vierailijan henkilöllisyyttä. Sen avulla voidaan nähdä oven toiselle puolelle ilman, että ovea avataan. Monesti elektroninen tai digitaalinen ovisilmäkamera pystyy näyttämään hyvää kuvaa myös hämärässä valaistuksessa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

Ovisilmän asennus hinta

Kilpailuta ovisilmän asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä