Ovisilmän asennus

Ovisilmän asennus hinta

Ovisilmän asennus

Paljonko maksaa ovisilmän asennus?

Ovisilmän asennuksen hinta on keskimäärin 89 €

Hinnan vaihteluväli 35 € – 244 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Ovisilmän asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Ovisilmän asennus – Mitä maksaa ovisilmän asennus?

Päivitetty: 21.11.2023 klo 12:11

Ovisilmän asennuttaminen maksaa keskimäärin noin 50,00 – 80,00 €. Esimerkiksi kerrostaloasunnon ovisilmä asennuksineen voisi maksaa 65,00 €.

Miten ovisilmän asennuksen hinta muodostuu?

Ovisilmän asennuksen hintaan vaikuttavat:

  • millaiseen oveen ovisilmä asennetaan: puinen, äänieristetty, tuvaovi jne.
  • ovisilmän tyyppi: normaali, digitaalinen jne.
  • asennettavien ovisilmien lukumäärä

Saako ovisilmän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ovisilmän asennus saa kotitalousvähennystä. Ovisilmän asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 ovisilmän asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Ovisilmä vai ovisilmäkamera?

Ovisilmäkamera toimii ihan samalla periaatteella kuin tavallinenkin ovisilmä – kuva oven toiselta puolelta tulee kuitenkin elektronisesti esimerkiksi LED-ruudulle. Ovisilmäkameroita on monenlaisia ja niitä voidaan käyttää monissa eri tarkoituksissa, ei ainoastaan kotona vaan myös esimerkiksi erilaisissa liike- tai varastotiloissa. Ovisilmään asennettava kamera on yleensä ainakin langaton – tallentava vaihtoehto on yleensä hieman kalliimpi, mutta niitäkin löytyy.

Kuinka ovisilmä asennetaan?

Monesti aikaisempina vuosina ovisilmien käyttäminen oli yleisempää verrattuna nykypäivään. Ovitehtaiden valmistuskäytännöt ovat muuttuneet, joten varsinkin uudemmissa rakennuksissa tai taloissa ei enää törmää niin usein ovisilmiin. Vaikka ovessa ei olisikaan vielä ovisilmää, voi sellaisen asentaa helposti myös jälkikäteen.

Ovisilmän asennuskorkeus on noin 160 cm – 180 cm. Yleensä se asennetaan keskelle ovea, mutta voi sen asentaa muuallekin. Oven läpi porataan reikä, johon ovisilmän voi kiinnittää. Hyvin monesti näkökenttä on vähintään 180 astetta, mutta myös laajempia erikoissilmiä on tarjolla.

Kannattaako ovisilmä hankkia?

Ovisilmän hankkiminen voi olla siinäkin mielessä mukavaa, että ovikellon soidessa ei tarvitse kysyä oven läpi vierailijan henkilöllisyyttä. Sen avulla voidaan nähdä oven toiselle puolelle ilman, että ovea avataan. Monesti elektroninen tai digitaalinen ovisilmäkamera pystyy näyttämään hyvää kuvaa myös hämärässä valaistuksessa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Ovisilmän asennus hinta

Kilpailuta ovisilmän asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä