Nosto-oven asennus

Nosto-oven asennus hinta

Nosto-oven asennus

Paljonko maksaa nosto-oven asennus?

Nosto-oven asennuksen hinta on keskimäärin 834 €

Hinnan vaihteluväli 264 € 1 903 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

nosto-oven asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa nosto-oven asennus?

Päivitetty: 20.02.2024 klo 10:02

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta nosto-oven asennus saa kotitalousvähennystä. Nosto-oven asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 nosto-oven asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Autotallin nosto-ovi asennettuna

Autotallin nosto-oven asentaminen on voidaan tehdä uudiskohteeseen tai vanhempaankin autotalliin asentamalla uusi nosto-ovi vanhan tilalle. Joka tapauksessa yleensä ensimmäinen vaihe on autotallin nosto-ovien mitoitus, jonka avulla voidaan hahmottaa ja suunnitella uuden nosto-oven kokoa sekä liikeratoja.

Nosto-ovia on useita erilaisia ja niitä voidaan lisävarustella omien tarpeiden mukaan. Nosto-ovet voidaan varustaa esimerkiksi käyntiovella tai kehittyneemmällä avausautomatiikalla.

Nosto-ovet suuremmissa kohteissa

Suurempia kohteita, joihin nosto-ovia voidaan käyttää ovat esimerkiksi teollisuuden, maatalouden sekä erilaisten varasto- tai hallitilojen sisäänkäynneissä. Nosto-oven hyötyjä:

 • tehokkuus kasvaa
  • logististen prosessien optimointi tekee liikkumisesta jouhevampaa ja kustannustehokkaampaa
 • käyttömukavuus kasvaa
  • etenkin automatisoidut ja kauempaa avattavat ovet mahdollistavat ajo- tai kulkuneuvossa pysymisen halliin tai talliin saakka
  • välissä ei tarvitse nousta autosta avaamaan jäätyneitä ovia

Lisätietoa nosto-ovista

Nosto-ovi asennus on monipuolinen urakka, jossa kuuluu ottaa huomioon useita erilaisia asioita. Pääsääntöisesti työn suorittaa nosto-ovi asentaja, jolla on runsaasti kokemusta erilaisista nosto-ovista sekä asennuskohteista. Nosto-ovi asennettuna on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu pääsääntöisesti sekä uusi tai uudet nosto-ovet ja niiden asentaminen. Muita asennusvaiheita:

 • nosto-oven avaajan asennus
  • yleensä avaaja tarvitsee virransyötön sekä moottorin, joka liikuttaa ovea
 • nosto-oven jousen asennus
  • jousien asentaminen on monivaiheinen prosessi, johon liittyvät muun muassa jousien tasapainotus, katkeamissuoja sekä lukitussokat

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Oven asennus hinta Ovisilmän asennus hinta Turvalukon asennus hinta Lukon asennus hinta Lukon sarjoitus hinta Lukkojen vaihto hinta Liukuovet asennus hinta Turvaketjun asennus hinta
Nosto-oven asennus hinta

Kilpailuta nosto-oven asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä