Maan tiivistäminen

Tarvitsetko palvelua maan tiivistäminen?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Maan tiivistäminen

Maantiivistäminen on osa rakennushanketta

Maan tiivistys on lähes poikkeuksetta osa jokaista maa- sekä talonrakennushanketta. Maan tiivistyksen tarve vaihtelee yleensä rakennettavan kohteen maalaadun mukaan.

Vertaile maan tiivistämistöitä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisesta tiivistämistyöstä onkaan kyse, löydät maan tiivistyksiin erikoistuneet rakentajat Kodinplazasta. Maan tiivistämiseen liittyy:

  • tiiviysluokan sekä asteen mittaaminen
  • maan tiivistäminen koneellisesti
  • maan tiivistys täryllä

Lisätietoa maan tiivistykseen liittyvistä töistä sekä palveluista

Maantiivistäminen on välttämätön työvaihe kaikissa maanrakennushankkeissa, kuten tien tai pihan tekemisessä. Talonrakennuksessa maan tiivistäminen on usein myös tarpeellista perustusten ja pihatien tai –alueen tekemisen yhteydessä. Maa tiivistetään siksi, että maan tulee kantaa ja kestää siihen kohdistuva kuorma. Esimerkiksi rakennusten perustukset, maanvarainen lattiapohja ja pihatiet, -alueet ja parkkipaikat vaativat erittäin usein maan tiivistämisen.

Erilaisia kiviaineksia tiivistetään käyttötarkoituksen mukaan erilaisilla laitteilla ja maan käyttökohteen mukaan tiivistykselle ja kantavuudelle on määritelty erilaisia vaatimuksia. Mikäli tarvitset maantiivistystä ja haluat varmistua siitä, että lopputulos on laadukas ja oikeaoppisesti tehty, kilpailuta ja löydä maan tiivistyksiä tekevät ammattilaiset Kodinplazan avulla.

maantiivistäminen on olennainen osa rakentamista

Maan tiivistys on olennainen osa lähes mitä tahansa rakennushanketta. Tiivistettävä maa-aines voi olla esimerkiksi multaa, soraa tai hiekkaa.

Kilpailuta maan tiivistäminen
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä