Seinän koolaus

Tarvitsetko palvelua seinän koolaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta seinän koolaus

Seinien koolaukset kaikkialla Suomessa

Koolauksia esimerkiksi seinissä käytetään usein kiinnittävinä tai kantavina rakenneosina.

Vertaile seinien koolaus helposti

Minkälaisesta seinän koolauksesta onkaan kyse, löydät seinien koolauksiin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Tietoa:

  • seinäkoolausten avulla rakenteita voidaan vahvistaa tai oikaista
  • niiden avulla voidaan parantaa tuulettuvuutta tai äänieristystä
  • koolauksia tehdään niin sisäseiniin kuin ulkoseiniinkin

Ulkoseinän koolaus auttaa rakenteiden tuulettumista

Ulkoseinien koolaustyöt voidaan tehdä monessa eri tilanteessa ja monia eri tarkoituksia varten. Pääasiallisesti kuitenkin niiden avulla ulkoseiniä voidaan vahvistaa ja esimerkiksi puisen ulkoverhoilun, kuten paneloinnin kohdalla koolauksen avulla voidaan edesauttaa rakenteiden kunnollista tuulettumista. Tuulettuminen tapahtuu, koska ilma pääsee kiertämään kunnolla pintaverhoilun sekä rungon välissä. Tietenkin oikaisu koolaus voidaan tehdä myös epäsuorille tai vinoille pohjille samalla, kun rakenteita korjataan. Monissa tapauksissa vanha seinäpinta on saatava suoraksi, ennen kuin sitä voidaan käsitellä halutulla tavalla.

Väliseinän tai sisäseinien koolaus monista eri syistä

Myös talon tai rakennuksen sisätiloja olevia seiniä koolataan monien eri syiden takia. Esimerkiksi suuremman remontin yhteydessä tai rakennusvaiheessa koolauksella on tärkeä rooli sisäseinien pystytyksellä. Tilojen koko ja tilantarve saattaa muuttua uusien asukkaiden muuttaessa uusiin tiloihin ja uusia asumisjärjestelyjä tehdäänkin valtakunnallisesti lähes jatkuvasti. Kerrostaloasunnoissa jo olemassa olevaa väliseinää voidaan esimerkiksi äänieristää tai uusi väliseinä voidaan rakentaa tekemään tilanjaosta järkevämpi ja käytännöllisempi. Koolauspuut toimivat seinän runkona ja niihin voidaan kiinnittää lähes mikä tahansa pintaverhoilu kipsilevyistä panelointiin.

Kilpailuta seinän koolaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä