Mittatilausmatto

Mittatilausmatto – Mitä tarkoittaa mittatilausmatto?

Mittatilausmatto

Tarvitsetko palvelua mittatilausmatto?

Kilpailuta mittatilausmatto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Mittatilausmatto – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.08.2021 klo 13:08

Erilaiset mittatilausmatot suunnitellaan ja tehdään mittatilauksena. Kun matto hankitaan mittojen mukaan, voi tilaaja vaikuttaa esimerkiksi sen päällysmateriaaliin, muotoon, kokoon tai vaikkapa pohjan jäykkyyteen.

Mitä maksaa mittatilausmatto?

Katso hintasivu: Mittatilausmatto hinta

Saako mittatilausmatosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta mittatilausmatto saa kotitalousvähennystä. Mittatilausmatto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 mittatilausmaton kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Matto juuri omien mittojen mukaan

Erilaisia mattoja on saatavilla tuhansilla eri kuvioinneilla sekä väreillä. Yleisimmät koot matoissa ovat kuitenkin kutakuinkin samat. Monille nämä koot riittävät, mutta jotkin tilat tarvitsevat leveämpää tai pitempää mattoa. Tällöin parrasvaloihin astuu mittatilattu matto.

Tilaamalla maton omien mittojesi mukaan, varmistat että matto istuu juuri sataprosenttisesti siihen tilaan, johon matto on tarkoitettu. Mittatilattavia mattoja saadaan myös monilla eri väreillä sekä kuvioinnilla kuin kuvioinnilla, joten vaihtoehtojen ei pitäisi loppua kesken. Mikäli et tiedä millainen matto sopisi sinun kotiisi, monet yrityksen tarjoavat avuksesi mattosuunnittelijaa.

Erilaisia mattotyyppejä

  • Kudotut matot
  • Nukkamatot
  • Villamatot
  • Käytävämatot
  • Puuvillamatot
  • Plyysimatot

Piristä kotiasi matolla

Näitä seikkoja kannattaa miettiä, kun olet hankkimassa uutta mattoa:

Maton koko

Valitse tarpeeksi suuri matto, sillä keskimäärin suomalaiset ostavat liian pieniä mattoja. Maton tulisi esimerkiksi olla olohuoneessa leveämpi kuin sohva, mattoa voidaan myös piilottaa sohvan jalkojen alle, jolloin tilaa ”hengittää” jää tarpeeksi.

Maton väri

Valitse maton väriksi sellainen joka sopii muuhun sisustukseesi sekä kotisi pintamateriaalivaihtoehtoihin. Huomaa että vaalealle lattialle kannattaa sijoittaa tumma matto sekä toisinpäin. Sama pätee myös esimerkiksi olohuoneessa sohvan kanssa, jolloin matolla halutaan korostaa sohvaa.

Maton materiaali

Maton materiaali kannattaa valita sen mukaan mihin matto on tarkoitus laittaa. Helposti likaantuvissa paikoissa kannattaa valita helposti puhdistettavissa oleva matto. Kannattaa myös miettiä millaiselle alustalle matto tulee sekä millainen pohja matossa on. Matto saattaa helposti liukua, jolloin tarvitaan liukueste maton alle.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Mittatilausmatto

Kilpailuta mittatilausmatto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä