Mittatilaus-kaapit

Tarvitsetko palvelua mittatilaus-kaapit?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta mittatilaus-kaapit 

Mittatilauskaapisto

Mikäli haluat maksimoida tilankäytön sekä säilytystilan, kannattaa harkita kaapistojen teettämistä omien mittojen mukaan. Näin voit olla varma kaapiston täydellisestä istuvuudesta asennuspaikalle.

Vertaile kaappien teettämistä tarjoavat yritykset

Riippumatta siitä millaisia kaappeja etsit, Kodinplazasta löydät juuri oikean ammattilaisen toteuttamaan mittatilauskaapiston. Kaappien tilaamiseen mittojen mukaan liittyy:

  • keittiön mittatilauskaapistot
  • eteisen mittatilauskaapistot
  • makuuhuoneen mittatilauskaapistot

Tarjouspyyntöjä

Olohuoneen vaatekaappi

Pyytäisin tarjousta mittatilaustyöstä:
Kohteena olisi vaatekaappi. Tarjous sekä peiliovien, että valkoisten ovien kera. Kummatkin ovet samaa materiaalia. Liukuovet, valkoinen runko. Kaksi riviä vaatetankoja koko kaapin leveydeltä, toinen hieman korkeammalla taaempana ja toinen matalammalla edessä lomittain. Laatikoita, sekä katonrajaan että kaapin pohjalle. Hyödynnettävä koko vaatekaapin tilavuus maksimaalisesti.
Mitat :
Korkeus 246
Leveys 128
Syvyys 87
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Kaapin tyyppi Vaatekaappi
Toimenpiteet Suunnittelu
Materiaalien hankinta
Asennus

Tuulikaapin saranakaappi

Tarpeenani olisi saranakaappi tuulikaappiin. Kaapin leveys on 70,5 cm ja korkeus 200 cm. Alinna kaapissa saisi olla ulosvedettävä kori ja sen päällä esim. 6 kenkähyllyä ja loput tavallisia hyllyjä. Syvyys joko 50 cm tai 60 cm.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kaapin tyyppi Eteisen kaappi
Toimenpiteet Valmistus
Asennus

Kaapisto kylpyhuoneeseen saranaovilla

Leveys olisi 220cm, syvyys 30-35cm (jonka päälle mahtuu vielä ovet), ja korkeus esimerkiksi 70cm. Kaapit kiinnitettäisiin seinään ilman sokkelia ja ilman jalkoja niin, että kaapin alle jää tyhjää tilaa. Sisälle tulisi ritiläkoreja pyykeille noin 8 kappaletta, joista alemman tason korit olisivat hieman isompia kuin ylemmän. Valkeat ehkä mattapintaiset yksinkertaiset ovet, kaapiston päälle taso, jonka materiaali kosteaan tilaan sopivaa, vaikkapa vaaleaa puukuvioitua. Kohdassa ei siis tällä hetkellä ole kaapistoa, joten purkaa ei tarvitse. Jos tarkoukseen saisi hinnan ilman työn osuutta ja työn kanssa, kiitos.
Paikkakunta Kuopio
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Kaapin tyyppi Jokin muu
Toimenpiteet Suunnittelu
Materiaalien hankinta
Valmistus
Toimitus
Asennus

Vaatekaappi mittojen mukaan

Mittatilauttavia kaappeja kannattaa erityisesti harkita, mikäli asennuskohde on normaalista poikkeava, eikä sopivaa kaappia tahdo löytyä tavallisesta valikoimasta. Mittatilatuilla kaapeilla saadaan erityisesti hankaliin asennuskohteisiin suurin kaappitila sekä paras tilankäyttö samassa paketissa.

Tavallisesti vaatekaappien ovet ovat tehty avattavaksi käyttäen saranoita. Yhä yleisempi tapa on hyödyntää kiskoja vaatekaapeissa, tällaisia ovia kutsutaan liukuoviksi. Liukuovet antavat modernin vaikutelman sekä niitä saa useilla eri pinnoituksilla, vaihtoehtoja liukuoviin ovat muun muassa:

  • Liukuovet lasipinnalla
  • Liukuovet peilipinnalla
  • Liukuovet kiiltopinnalla

Eteisen kaapisto mittatilaustyönä

Ensimmäiseksi kannattaa mitata alue leveys, syvyys sekä korkeussunnassa. Näin saat tarkat mitat siitä, minkäkokoista kaappia olet etsimässä. Eteisen kaappia valittaessa kannattaa muistaa se, että se on yleensä ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät astuessaan sisälle. Eteisen kaapin ulkonäön lisäksi suosittelemme huomioimaan sen, kuinka käytännöllinen kaappi mahtaa olla jokapäiväisessä käytössä.

Kilpailuta mittatilaus-kaapit
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä