Mittatilaus-kaapit

Mittatilaus-kaapit

Mittatilaus-kaapit

Tarvitsetko palvelua mittatilaus-kaapit?

Kilpailuta mittatilaus-kaapit nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Mittatilaus-kaapit – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 15.01.2023 klo 16:01

Tyypillinen mittatilauskaapisto tai mittatilauskaappi voi olla esimerkiksi eteisen liukuovikaappi tai vaikkapa makuuhuoneen vaatekaappi. Kun kaapit hankitaan mittojen mukaan eli mittatilauksena, ne voidaan suunnitella ja valmistaa juuri oikean kokoisiksi ja muotoisiksi.

Mitä maksaa mittatilaus-kaapit?

Katso hintasivu: Mittatilaus-kaapit hinta

Saako mittatilaus-kaapeista kotitalousvähennystä?

Palvelusta mittatilaus-kaapit saa kotitalousvähennystä. Mittatilaus-kaapit on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 mittatilaus-kaappien kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Vaatekaappi mittojen mukaan

Mittatilauttavia kaappeja kannattaa erityisesti harkita, mikäli asennuskohde on normaalista poikkeava, eikä sopivaa kaappia tahdo löytyä tavallisesta valikoimasta. Mittatilatuilla kaapeilla saadaan erityisesti hankaliin asennuskohteisiin suurin kaappitila sekä paras tilankäyttö samassa paketissa.

Tavallisesti vaatekaappien ovet ovat tehty avattavaksi käyttäen saranoita. Yhä yleisempi tapa on hyödyntää kiskoja vaatekaapeissa, tällaisia ovia kutsutaan liukuoviksi. Liukuovet antavat modernin vaikutelman sekä niitä saa useilla eri pinnoituksilla, vaihtoehtoja liukuoviin ovat muun muassa:

  • Liukuovet lasipinnalla
  • Liukuovet peilipinnalla
  • Liukuovet kiiltopinnalla

Eteisen kaapisto mittatilaustyönä

Ensimmäiseksi kannattaa mitata alue leveys, syvyys sekä korkeussunnassa. Näin saat tarkat mitat siitä, minkäkokoista kaappia olet etsimässä. Eteisen kaappia valittaessa kannattaa muistaa se, että se on yleensä ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät astuessaan sisälle. Eteisen kaapin ulkonäön lisäksi suosittelemme huomioimaan sen, kuinka käytännöllinen kaappi mahtaa olla jokapäiväisessä käytössä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Mittatilaus-kaapit

Kilpailuta mittatilaus-kaapit Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä