Pöydän maalaus

Tarvitsetko palvelua pöydän maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta pöydän maalaus 

Maalaa pöytäsi uudelleen

Helppo tapa uudistaa keittiötä tai ruokailutilaa on ruokapöydän ilmeen uusiminen. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti omaan pöytääsi sopivan värityksen, joka istuu myös kotisi sisustustyyliin.

Vertaile pöytien maalaaminen helposti

Mikäli tarvitset apua keittiökalusteiden maalaustöihin, Kodinplazasta voit löytää ammattilaisen myös sinun tarpeisiisi.

Työvaiheisiin kuuluu esimerkiksi:

  • Pöydänkannen sekä jalkojen pohjatyöt
  • Pöydänmaalauksen valmistelu
  • Maalaustyö pöydälle

Tarjouspyyntöjä

Tammipöydän maalaus

Kyseessä suuri 200x100cm vankkarakenteinen tammipöytä kahdella jatkopalalla. Pöytää on öljytty muutamaan otteeseen kalusteöljyllä. Pöytä on muuten täydellinen mutta puunväri ei oikein istu taloomme. Haluaisin pöydästä valkoisen, ja nyt tiedustelisin hintaa projektille?
Paikkakunta Petäjävesi
Pöytälevyjen lukumäärä 3
Jalkojen lukumäärä 4

Aiheeseen pöydän maalaus liittyviä sivuja

Ruokapöydän maalauttaminen nostaa ruokailutilan ilmettä

Ruokapöydän maalauksessa kuten kaikissa muissakin maalaustyössä, on pohjatyön tekeminen huolellisesti tärkeää. Pohjatyöt vaikuttavat lopulliseen pintaan eniten, sillä kaikki virheet tulevat helposti näkyviin. On hyvin yleinen harhaluulo, että maalauksella saadaan pienimmätkin naarmut piiloon.

Pohjatyöt vaikuttavat myöskin siihen, kuinka hyvin maali kestää pöydässä. Ruokapöytä on altis kolhuille sekä naarmuille, erityisesti lapsiperheissä. Joten pöydän maalin kestävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota.

Yksi yleisimmistä pöydille tehtävistä maalaustöistä on ruokapöydän maalaus valkoiseksi. Valkoinen väri on suosittu, sillä se on siisti sekä antaa samalla puhdasta vaikutelmaa.

Onnistuuko lakatun pöydän uudelleen maalaus?

Lakatun pinnan maalaus onnistuu, mikäli vanha lakka hiotaan karheaksi tai vaihtoehtoisesti kokonaan pois. Kirkkaalle lakalle maali saattaa tarttua huonosti, joten kestävyydessä voi olla ongelmia. Tässäkin tapauksessa hyvin tehdyt pohjatyöt ovat avainasemassa.

Kilpailuta pöydän maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä