Pöydän maalaus

Pöydän maalaus – Mitä tarkoittaa pöydän maalaus?

Pöydän maalaus

Tarvitsetko palvelua pöydän maalaus?

Kilpailuta pöydän maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Pöydän maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 05.04.2023 klo 10:04

Erilaisten pöytien maalaaminen tarkoittaa tyypillisesti pöydän jalkojen tai pöydän kannen eli pöytälevyn maalausta. Maalattava pöytä voi olla esimerkiksi keittiön lakattu ruokapöytä, ruskea puupöytä tai vaikkapa MDF-sohvapöytä.

Mitä maksaa pöydän maalaus?

Katso hintasivu: Pöydän maalaus hinta

Saako pöydän maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pöydän maalaus saa kotitalousvähennystä. Pöydän maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 pöydän maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Ruokapöydän maalauttaminen nostaa ruokailutilan ilmettä

Ruokapöydän maalauksessa kuten kaikissa muissakin maalaustyössä, on pohjatyön tekeminen huolellisesti tärkeää. Pohjatyöt vaikuttavat lopulliseen pintaan eniten, sillä kaikki virheet tulevat helposti näkyviin. On hyvin yleinen harhaluulo, että maalauksella saadaan pienimmätkin naarmut piiloon.

Pohjatyöt vaikuttavat myöskin siihen, kuinka hyvin maali kestää pöydässä. Ruokapöytä on altis kolhuille sekä naarmuille, erityisesti lapsiperheissä. Joten pöydän maalin kestävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota.

Yksi yleisimmistä pöydille tehtävistä maalaustöistä on ruokapöydän maalaus valkoiseksi. Valkoinen väri on suosittu, sillä se on siisti sekä antaa samalla puhdasta vaikutelmaa.

Onnistuuko lakatun pöydän uudelleen maalaus?

Lakatun pinnan maalaus onnistuu, mikäli vanha lakka hiotaan karheaksi tai vaihtoehtoisesti kokonaan pois. Kirkkaalle lakalle maali saattaa tarttua huonosti, joten kestävyydessä voi olla ongelmia. Tässäkin tapauksessa hyvin tehdyt pohjatyöt ovat avainasemassa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Pöydän maalaus

Kilpailuta pöydän maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä