Tiilen maalaus

Tiilen maalaus

Tiilen maalaus

Tarvitsetko palvelua tiilen maalaus?

Vertaile alueesi yritykset ja kilpailuta tiilen maalaus

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa tiilen maalaus?

Päivitetty: 12.05.2024 klo 23:05

Mitä maksaa tiilen maalaus?

Katso hintasivu: Tiilen maalaus hinta

Saako tiilten maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta tiilen maalaus saa kotitalousvähennystä. Tiilen maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 tiilten maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Uudista punatiiliseinä maalaamalla

Tiiliseinän maalaus tulee suorittaa ennen syyssateiden sekä pakkasten tuloa. Itse seinä sekä tiilien saumat tulee puhdistaa mahdollisimman hyvin ennen maalaustyötä. Ensimmäiseksi suositellaan tarkistamaan tiiliseinän kunto. Mikäli seinässä on halkeamia tai lohjenneita tiiliä, hankaloittaa se puhdistustyötä.

Tiiliseinää voi itse puhdistaa parhaiten tavallisella katuharjalla, ammattilainen voi myös puhdistaa tiiliseinän käyttäen soodapuhallusta. Tiiliseinän pesua painepesurilla ei kannata tehdä, sillä riski vesivahingon aikaansaamiseksi on suuri. Kovapaineinen vesi menee helposti huokoisista tiileistä sekä huonoista saumakohdista läpi. 

Kun tiiliseinä on puhdas, voidaan itse maalaus toteuttaa. Maalaus tehdään pensselillä sekä tiiliseinään soveltuvalla maalilla. Mikäli haluaa saumojen erottuvan, voidaan saumat maalata erivärisellä maalilla tai peittää ennen maalausta.

Tiilitakan tai saunamuurin maalaus

Tiilitakan uudistaminen modernimmaksi voidaan tehdä maalaamalla takka uudelleen. Yleisimmin punaiset tiilet maalataan jollakin vaalealla sävyllä, joka sopii paremmin sisustukseen. Maalia valittaessa tulee huomioida maalin lämmönkesto. Esimerkiksi jotkin takat lämpenevät ulkoa enemmän kuin toiset, joten mikäli maali ei kestä lämpöä, saattaa se irrota tai alkaa helposti tummentumaan.

Puhdista maalattavat pinnat ennen kuin maalaat tiilet. Mikäli pinta on kertaalleen maalattu, vanha pinta on saattanut hilseillä tai on muutoin huonosti kiinni. Poista huonoksi menneet kohdat, jotta uusi maali tarttuu mahdollisimman hyvin.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Huonekalujen maalaus Pöydän maalaus Tehosteseinä maalaus Arkkupöydän maalaus Huonekalujen kalkkimaalaus Huonekalujen kuultomaalaus Huonekalujen ruiskumaalaus Huonekalujen spraymaalaus Kahitiilen maalaus Keittiön pöydän maalaus Koivupöydän maalaus Lakatun huonekalun maalaus Lakatun pöydän maalaus Lipaston maalaus MDF-huonekalujen maalaus

Kilpailuta tiilen maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä