Terassin näkösuoja

Terassin näkösuoja

Terassin näkösuoja

Tarvitsetko palvelua terassin näkösuoja?

Kilpailuta terassin näkösuoja nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Terassin näkösuoja – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 15.05.2022 klo 18:05

Erilaiset näköesteet ja näkösuojat antavat terassille näkösuojaa uteliaiden katseilta. Lisäksi näkösuojan rakentaminen voi suojata jonkin verran myös tuulelta. Uusi näkösuoja voi olla esimerkiksi pitkästä rakennettu puinen säleikkö tai vaikkapa siirrettävä rimaelementti.

Mitä maksaa terassin näkösuoja?

Katso hintasivu: Terassin näkösuoja hinta

Saako terassin näkösuojasta kotitalousvähennystä?

Palvelusta terassin näkösuoja saa kotitalousvähennystä. Terassin näkösuoja on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 terassin näkösuojan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Rakennuta näköeste terassille

Terassi on kodin tai kiinteistön jatke, jossa voidaan viettää aikaa esimerkiksi perheen, läheisten tai ystävien kanssa. Varsinkin tiheämpään asutuilla alueilla tontit saattavat olla tien läheisyydessä tai sen verran tiiviitä, että tonttien rakennukset ovat toisiaan lähellä.

Aina näkösuojan tekemisessä ei tarvitse kuitenkaan olla kyse intiimiydestä, vaan parhaimmillaan se tuo myös mukavan loppusilauksen terassin ulkonäölle ja viehättävyydelle. Näkösuojaa voi koristaa esimerkiksi erilaisilla kukilla tai muulla kasvustolla. Näkösuojista käytetään myös nimitystä sivumarkiisi.

Lisätietoja terassien näkösuojista

Näkösuojia on saatavilla valmiina elementteinä, mutta ne voidaan rakentaa luonnollisesti myös ”mittatilaustyönä” paikan päällä. Vaikka valmiit elementit eivät olisi suoraan terassille sopivan kokoisia, voidaan niitä muokata esimerkiksi sirkkelin avulla oikean kokoisiksi.

Kannattaa myös huomioida, että näkösuoja rakennetaan pääasiassa seuraavilla tavoilla:

  • terassin alaosa
    • varsinkin jos terassi on yhtään korkeampi, voidaan terassin alapuolelle jäävä tyhjä tila piilottaa näkösuojien avulla
  • terassin keski- tai yläosa
    • toinen vaihtoehto on rakentaa näkösuoja alkavaksi terassin lattiasta tai terassin kaiteesta, jolloin se peittää näkyvyyttä terassille

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Terassin näkösuoja

Kilpailuta terassin näkösuoja Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä