Kameravalvonta

Kameravalvonta

Kameravalvonta

Tarvitsetko palvelua
Kameravalvonta?

Kilpailuta kameravalvonta nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa kameravalvonta?

Päivitetty: 15.01.2024 klo 15:01

Erilaiset valvontakamerat, turvakamerat ja kameravalvontajärjestelmät soveltuvat etenkin sisä- ja ulkotilojen videovalvontaan. Valvontakameran valinta, suuntaus, sijoittaminen, asennus ja kytkentä voidaan tehdä esimerkiksi sisälle kotiin, ulos mökille, taloyhtiön sisäkäyttöön tai vaikkapa yrityksille ulkokäyttöön.

Hankittava valvontakamerapaketti voi olla ominaisuuksiltaan esimerkiksi pieni ja langallinen, langaton ja huomaamaton 4G, 360 astetta tallentava wifi, akkukäyttöinen GSM tai vaikkapa lähettävä 4K-dome liiketunnistimella.

Osalle paras ratkaisu saattaa olla hankkia valvontakamerasetti asennettuna. Tarjous kannattaa pyytää yhdellä kertaa useammalta yritykseltä.

Mitä maksaa kameravalvonta?

Katso hintasivu: Kameravalvonta hinta

Saako kameravalvonnasta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kameravalvonta saa kotitalousvähennystä. Kameravalvonta on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 kameravalvonnan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kameravalvonnan asennus kotiin, mökille, yritykselle tai organisaatiolle

Kameravalvontajärjestelmän tai videovalvonnan asentaminen voidaan tehdä lähes mihin tahansa kiinteistöön tai muuhun kohteeseen. Kameroiden avulla tapahtuva valvonta ehkäisee rikoksia, varkauksia ja ilkivaltaa ja niiden tapahtuessa auttaa asioiden selvittämisessä ja tekijöiden tunnistamisessa. Joissain tilanteissa valvonta mahdollistaa myös vakuutusmaksujen pienentymisen.

Mikäli jatkuvaa monitorointia tarvitaan, on monesti valvontakamerat myös järkevä ja taloudellinen vaihtoehto toteuttaa seuranta. Näin kenenkään ei tarvitse itse olla fyysisesti paikan päällä, sillä kamerat keräävät videota reaaliajassa tai esimerkiksi tallentavat materiaalin myöhempää käyttöä varten. Monesti valvontakameroiden läsnäolo jo itsessään vähentää rikollisia aikeita, sillä kiinnijäämisen riski kasvaa.

Lisätietoa kameravalvontajärjestelmistä

Nykypäivän kehittynyt teknologia mahdollistaa kohteen seuraamisen myös reaaliajassa esimerkiksi kiinteän ja valmiiksi olemassa olevan ethernet-yhteyden avulla. Monet valvontajärjestelmät ovat myös mahdollisia toteuttaa täysin langattomasti. Langaton valvonta on helppo ja nopea asentaa esimerkiksi seinustalle tai katon rajaan.

Kameroiden ominaisuudet vaihtelevat kohteen ja tarpeen mukaan ja monesti valvontajärjestelmän mitoitus tehdäänkin jokaiseen kohteeseen erikseen. Kameravalvontaa hankkiva voi miettiä esimerkiksi seuraavia asioita:

 • mitä halutaan valvoa
  • riittääkö esimerkiksi erillinen autotalli tai liiketilan sisääntulo vai kuvataanko tiloja kattavasti monesta eri kuvakulmasta
  • kameravalvonnan sijoittaminen ja miettiminen kannattaa tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa
 • kuka reagoi hälytykseen
  • tarvitaanko erillistä vartiointiliikettä vai käytetäänkö kameroita pelkästään jälkikäteen todentamisessa
 • minkälaiset kamerat tarvitaan
  • onko kuvattavissa tiloissa aina valoisaa vai tarvitaanko myös pimeäkuvausta
  • kameroiden tekniikka kehittyy jatkuvasti ja kuvantamisen laatu on hyvää vaikeissakin olosuhteissa

Tutustu kameravalvonnasta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle kameravalvonta.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Sähkölukko Turvakamera Älylukko Häkävaroittimen asennus
Kameravalvonta

Kilpailuta kameravalvonta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä