Lattiakaivon puhdistus

Tarvitsetko palvelua lattiakaivon puhdistus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta lattiakaivon puhdistus

Viemärikaivon puhdistus

Nouseeko lattiakaivosta ikävä haju? Lattiakaivon pesu normalisoi lattiakaivon toiminnan sekä poistaa viemäristä epämiellyttävät hajut.

Vertaile viemärikaivon puhdistustyöt

Tarvitsetpa koko lattiakaivon puhdistusta tai vain hajulukon puhdistusta, Kodinplazasta löydät tarvitsemasi viemärialan ammattilaisen. Viemärikaivojen puhdistuksiin liittyy:

  • Hajulukon puhdistus
  • Lattiakaivon pesu
  • Viemärikaivon tyhjennys

Lattiakaivon pesu

Lattiakaivoon tahtoo päätyä helposti kaikkea sinne kuulumatonta, myös ajan kanssa lattiakaivo täyttyy nukasta, hiuksista sekä erilaisista rasvoista ja öljyistä. Suihkun lattiakaivon pintapuhdistuksen voi tehdä myös itse, mutta likaisen ja haisevan viemärin siivoaminen saattaa ällöttää.

Näin puhdistat lattiakaivon

1. Suojaa kätesi

Lattiakaivossa on paljon likaa, bakteereita sekä erilaisia kemikaaleja. Teräviin kohtiin tai reunoihin voi helposti satuttaa itsensä, joten tästä syystä käsien hyvä suojaamien on fiksua.

2. Poista helposti irtoavat roskat

Siisti lattiakaivon ritilä roskista sekä irtohiuksista. Nosta tämän jälkeen ritilä pois paikoiltaan, jotta pääset käsiksi itse lattiakaivoon. Poista lattiakaivosta kaikki irtoavat hiukset sekä roskat. Taskulamppu toimii hyvänä kaverina lattiakaivon tyhjennyksessä.

3. Puhdista lattiakaivo

Ennen puhdistusainetta, kannattaa lattiakaivo ensin kastella. Tämän jälkeen lattiakaivo voidaan puhdistaa puhdistusaineella. Puhdistusaineeksi sopii esimerkiksi tiskiaine. Kaivo kannattaa puhdistaa kunnolla harjalla, jotta lika sekä pinttyneet liat lähtevät varmasti pois.

4. Aseta irrotetut osat takaisin paikalleen

Lopuksi asettele irrottamasi ja puhdistamasi osat takaisin paikoilleen. Mikäli irrotit hajulukon muistaa laittaa se takaisin paikalleen ennen ritilän asentamista.

Kilpailuta lattiakaivon puhdistus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä