Lattiakaivon puhdistus

Lattiakaivon puhdistus

Lattiakaivon puhdistus

Tarvitsetko palvelua lattiakaivon puhdistus?

Kilpailuta lattiakaivon puhdistus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattiakaivon puhdistus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 09.03.2022 klo 20:03

Nouseeko lattiakaivosta, suihkukaivosta tai viemärikaivosta ikävä haju tai tulviiko kaivo? Lattiakaivojen pesu, putsaus tai puhdistaminen tarkoittaa tyypillisesti hajulukon puhdistusta ja tyhjennystä tai lattiakaivon putken puhdistusta.

Mitä maksaa lattiakaivon puhdistus?

Katso hintasivu: Lattiakaivon puhdistus hinta

Saako lattiakaivon puhdistuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattiakaivon puhdistus saa kotitalousvähennystä. Lattiakaivon puhdistus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 lattiakaivon puhdistuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lattiakaivon pesu

Lattiakaivoon tahtoo päätyä helposti kaikkea sinne kuulumatonta, myös ajan kanssa lattiakaivo täyttyy nukasta, hiuksista sekä erilaisista rasvoista ja öljyistä. Suihkun lattiakaivon pintapuhdistuksen voi tehdä myös itse, mutta likaisen ja haisevan viemärin siivoaminen saattaa ällöttää.

Näin puhdistat lattiakaivon

1. Suojaa kätesi

Lattiakaivossa on paljon likaa, bakteereita sekä erilaisia kemikaaleja. Teräviin kohtiin tai reunoihin voi helposti satuttaa itsensä, joten tästä syystä käsien hyvä suojaamien on fiksua.

2. Poista helposti irtoavat roskat

Siisti lattiakaivon ritilä roskista sekä irtohiuksista. Nosta tämän jälkeen ritilä pois paikoiltaan, jotta pääset käsiksi itse lattiakaivoon. Poista lattiakaivosta kaikki irtoavat hiukset sekä roskat. Taskulamppu toimii hyvänä kaverina lattiakaivon tyhjennyksessä.

3. Puhdista lattiakaivo

Ennen puhdistusainetta, kannattaa lattiakaivo ensin kastella. Tämän jälkeen lattiakaivo voidaan puhdistaa puhdistusaineella. Puhdistusaineeksi sopii esimerkiksi tiskiaine. Kaivo kannattaa puhdistaa kunnolla harjalla, jotta lika sekä pinttyneet liat lähtevät varmasti pois.

4. Aseta irrotetut osat takaisin paikalleen

Lopuksi asettele irrottamasi ja puhdistamasi osat takaisin paikoilleen. Mikäli irrotit hajulukon muistaa laittaa se takaisin paikalleen ennen ritilän asentamista.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattiakaivon puhdistus

Kilpailuta lattiakaivon puhdistus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä