Missä vietetään juhannus 2018?

Julkaistu 21.06.2018 - Päivitetty 08.08.22

Suomalaiset ovat tunnetusti mökkikansaa ja monet lähtevätkin mökille viettämään juhannusta. Muitakin vaihtoehtoja totta kai löytyy ja niistä lisää alempana…

1. Mökkeily on mukavaa

No niinpä! Etenkin kaupunkilaisille oman mökin rauha tuo sopivaa kontrastia arjen kiireisiin sekä ehkäpä myös melutasoihin. Maalle eivät kantaudu linja-auton tööttäykset tai raitiovaunun ja kiskojen kitkaäänet.

Mikäli satut huomaamaan puutteita mökkisi kunnossa tai haluaisit tehdä vaikkapa vähän suurempaakin kunnostusta, löydät Kodinplazasta monenlaiset eri kädentaiturit.

2. Festivaaleja ympäri Suomen

Etenkin nuorempi sukupolvi kulkee festivaaleilla aktiivisesti läpi kesän ja totta kai myös juhannuksena. Kodinplazan tekemän empiirisen tutkimuksen mukaan suosituimmat juhannusfestivaalit saattaisivat löytyä Tahkolta, Himokselta, Kalajoelta tai Raumalta.

3. Juhannuksen voi viettää myös kotosalla

Tänä vuonna hieman kolea sekä sateinen ennuste saattaa vaikuttaa siihen, etteivät kaikki mökkeilijät suinkaan lähde mökille. Mökille voi mennä milloin tahansa ja yksi suosituimmista lomajaksoista onkin neljä viikkoa juhannuksesta eteenpäin.

Monesti kodin ja kiinteistön palveluissa kesä on sesonkiaikaa. Etenkin pihatöitä on mukavampi tehdä silloin. Psst… Kodinplazasta löydät tekijän yli 700 eri palvelulle!

Tunnisteet: Mökkeily, Juhannus