Tekninen isännöitsijä hinta

Tekninen isännöitsijä

Paljonko maksaa tekninen isännöitsijä?

Teknisen isännöitsijän hinta on keskimäärin 133 €

Hinnan vaihteluväli 66 € – 610 €

Vertaile alueesi isännöitsijäyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Teknisen isännöitsijän hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Tekninen isännöitsijä – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 29.06.2022 klo 00:06

Tekninen isännöinti maksaa keskimäärin noin 65,00 € – 90,00 € per tunti tai kiinteään palkkioon sisällytettynä noin 50,00 € – 450,00 € kuukaudessa riippuen taloyhtiön koosta sekä työn laajuudesta ja vaativuudesta riippuen.

Miten teknisen isännöitsijän hinta muodostuu?

Teknisen isännöinnin hintaan vaikuttavat muun muassa:

  • isännöitävä taloyhtiö: kerrostalo, paritalo, rivitalo jne.
  • työn tyyppi: osakasmuutostyö, valvonta, korjausohjelman toteuttaminen jne.
  • työhön käytetty aika

Teknisellä isännöinnillä voidaan palvella taloyhtiötä useilla eri tavoilla ja usealla eri osa-alueella. Teknisen isännöitsijän hinnasto ja lopulliset kulut vaihtelevat tyypillisesti työn tyypin perusteella. Esimerkiksi yksittäisten kosteus- tai lämpömittausten tekeminen on monesti halvempaa verrattuna suurten korjausohjelmien toteuttamiseen ja valvomiseen. Mitä laajemmasta työstä on kyse, sitä enemmän työhön käytetään aikaa.

Saako teknisille isännöitsijöille kotitalousvähennystä?

Palvelusta tekninen isännöitsijä ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Teknistä isännöintiä voidaan hyödyntää monella eri tavalla

Juoksevan hallinnon lisäksi taloyhtiössä pitää huomioida myös talotekniikkaan liittyviä asioita. Tekninen isännöinti voi pitää sisällään esimerkiksi pelastussuunnitelmien laatimista, PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelmien laatimista sekä kuntoarvioiden tekoa. Kuntoarvioilla voidaan selvittää esimerkiksi katon, vesiputkiston tai vaikkapa kylpyhuoneiden kunto sekä mahdolliset korjaustarpeet.

Tekninen asiantuntemus voi olla apuna myös vesivahingon sattuessa, osakkaan omassa huoneistoremontissa tai sisäilman laatuun liittyvien ongelmien selvittämisessä. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on myös erilaisten korjaushankkeiden, remonttien sekä urakoiden kilpailuttaminen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Kilpailuta tekninen isännöitsijä Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä