Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto hinta

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto

Paljonko maksaa ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto?

Vertaile alueesi IV-yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 22.08.2022 klo 21:08

Ilmanvaihtokoneen suodattimet maksavat keskimäärin noin 25,00 € – 90,00 € per yksi vaihtokerta.

Miten ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon hinta muodostuu?

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • ilmanvaihtokoneen merkki ja malli
  • suodattimien lukumäärä

Ilmanvaihtokoneen suodattimet ovat tärkeä osa ilmanvaihtokoneen toimivuutta ja ne tulisi vaihtaa 2-3 kertaa vuodessa riippuen kohteen sijainnista. Suodattimien hinta vaihtelee niiden merkin ja mallin mukaan ja minkälaiseen IV-koneeseen ne ovat tarkoitettu. Haluamme muistuttaa, että tarkimman hinta-arvion ilmanvaihtokoneen suodattimista sekä tarvittaessa niiden vaihdosta saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto saa kotitalousvähennystä. Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

IV-koneen suodattimet ovat tärkeä osa ilmanvaihtokonetta

Haluatko lisätä ilmanvaihtokoneesi tehokkuutta sekä käyttöikää? Suodattimien vaihto kannattaa tehdä säännöllisesti puolen vuoden välien. Suodattimen vaihdon voi tehdä itse, mutta sen voi tehdä myös ammattilainen puolestasi esimerkiksi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yhteydessä. Helpoin ja nopein tapa saada uudet suodattimet kiinteistöön kuin kiinteistöön on jättää tarjouspyyntö Kodinplazaan.

Yritysten laaja valikoima suodattimia takaa sen, että löydät juuri oikeat ilmansuodattimet ilmanvaihtokoneisiin. Raikas ja puhdas huoneilma on sisätiloissa viettävien ihmisten tai työntekijöiden etu ja puhtaat ja toimivat suodattimet saavat IV-koneesta parhaan hyödyn irti.

Ilmansuodattimen vaihto, mikä on oikea vaihtoväli ja ajankohta?

Luonnollisesti kun ilmanvaihtosuodatin likaantuu, sen suodatusteho alenee. Huoneisiin tuleva raitis ilma voi vähentyä yllättävänkin paljon ja tämä aiheuttaa myöskin turhaa rasitusta IV-koneelle. Yksi monien suosittelema ajankohta on heti siitepölykauden jälkeen loppukesästä tai alkukeväällä ennen siitepölykauden alkua. Joidenkin suositusten mukaan vaihdon voi tehdä hyvin myös kolme kertaa vuodessa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto hinta

Kilpailuta ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä