Pyykinpesukoneen asennus

Pyykinpesukoneen asennus hinta

Pyykinpesukoneen asennus

Paljonko maksaa pyykinpesukoneen asennus?

Pyykinpesukoneen asennuksen hinta on keskimäärin 90 €

Hinnan vaihteluväli 52 € – 183 €

Vertaile alueesi LVI-yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Pyykinpesukoneen asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Pyykinpesukoneen asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 20.09.2022 klo 15:09

Pyykinpesukoneen asentaminen maksaa keskimäärin noin 70,00 € – 200,00 € riippun pyykkikoneen mallista ja viedäänkö esimerkiksi vanha pyykkikone kierrätykseen. Yksittäisen pyykkikoneen asennus voisi maksaa esimerkiksi 80,00 € ja kuivausrummun asennus ja käyttöönotto 30,00 €. Pesutornin hinta asennettuna voisi puolestaan olla 1.250 €.

Miten pyykinpesukoneen asennuksen hinta muodostuu?

Pyykinpesukoneen asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • pyykkikoneen malli ja asennuspaikka: seisova, integroitava, pesutorni jne.
  • mahdolliset kierrätys- tai kuljetuskulut

Asennuksesta kannattaa pyytää asennustodistus, sillä vakuutusyhtiöt eivät yleensä korvaa mahdollisen vahinkotilanteen aiheuttamia kustannuksia, mikäli pesukone on asennettu esimerkiksi itse.

Saako pyykinpesukoneen asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pyykinpesukoneen asennus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa pesukoneiden asentamisesta

Monet taloyhtiöt vaativat pesukoneen asentamiseen ammattihenkilön. Tälle on syynä usein vakuutusyhtiöt, jotka voivat evätä vakuutuskorvauksen mahdollisen vahinkotilanteen sattuessa. Väärin asennettu pesukone voi aiheuttaa vesivahingon riskin. Aina asentamisen jälkeen kannattaa varmistua tehtyjen liitosten vedenpitävyydestä.

Pyykinpesukoneen tuloveden asennus

Pesukoneen tulovedelle on yleensä olemassa oma liitäntänsä seinässä. Tulovesiputken sekä seinässä olevan liitännän väliin joudutaan mallista riippuen asentamaan myös erilaisia liittimiä, jotta pesukone saadaan yhdistettyä. Myös takaiskuventtiilin asentaminen kuuluu osana tulovesiputken asentamista. Takaiskuventtiili estää veden kulkeutumisen takaisin vesijohtoverkostoon tulovesiputkea pitkin.

Pyykinpesukoneen poistoletkun asennus

Pesukoneen poistoletkun kautta kulkeutuu pesussa käytetty vesi viemärijärjestelmään. Poistoletkun asennuskohde vaihtelee pyykinpesupaikan mukaan, joissakin asennuskohteissa voi seinässä olla poistoletkulle tarkoitettu poistoliitäntä. Joissakin kohteissa poistoletku voidaan joutua asentamaan taas suoraan lattiakaivoon tai jopa lavuaariin.

Poistoletku tulee yleensä pyykinpesukoneen alaosasta, josta sen monesti tulee nousta hieman ylöspäin. Riippuen pesukoneesta, mikäli poistoletku on liian vaakatasossa, saattaa kone päästää poistovedet suoraan ulos.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

Pyykinpesukoneen asennus hinta

Kilpailuta pyykinpesukoneen asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä