Astianpesukoneen asennus

Astianpesukoneen asennus hinta

Astianpesukoneen asennus

Paljonko maksaa astianpesukoneen asennus?

Astianpesukoneen asennuksen hinta on keskimäärin 98 €

Hinnan vaihteluväli 61 € – 204 €

Vertaile alueesi LVI-yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Astianpesukoneen asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Astianpesukoneen asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 25.09.2022 klo 21:09

Astianpesukoneen asentaminen maksaa keskimäärin noin 70,00 € – 250,00 € riippuen asennuspaikasta sekä mahdollisista kuljetus ja kierrätyskuluista. Tiskikoneen hinta asennettuna voisi olla esimerkiksi 400,00 €.

Miten astianpesukoneen asennuksen hinta muodostuu?

Astianpesukoneen asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • asennuspaikka: tasojen väliin, kaapin sisälle integroitava
  • mahdolliset kuljetus- ja kierrätyskulut

Suurimmat kustannukset astianpesukoneen asennuksesta tulevat yleensä asentajan käyttämästä asennusajasta sekä mahdollisista matkakorvauksista. Asentamiseen kannattaa valita huolellinen asentaja, joka antaa asennuksesta asennustodistuksen.

Saako astianpesukoneen asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta astianpesukoneen asennus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Mitä on hyvä tietää ennen tiskikoneen asentamista?

Tiskikoneen kiinnittäminen tulo- sekä poistoletkuihin on oleellinen osa ennen tiskikoneen käyttöönottoon kuuluvia tehtäviä. Tavallisesti astianpesukone asentamiseen kuuluu kokonaisuutena tulo- sekä poistoletkun liittäminen vedelle, sähkövirran liittäminen sekä itse koneen sijoittamisen kaappiin.

Astianpesukonetta voidaan vaatia asennettavaksi ammattilaisen toimesta, erityisesti vuokra-asunnoissa tai taloyhtiön puolesta, jotta mahdollisten vesivahinkojen syntyminen voitaisiin välttää. Myös monien vakuutuskorvauksien saaminen voi olla hankalaa, mikäli tiskikoneen asennuksen on tehnyt itse ja se katsotaan väärin asennetuksi.

Miten voidaan välttää mahdollisia tiskikoneiden vesivahinkoja?

Tiskikone on riskialttiimpi vesivahingoille kuin vaikkapa pesukone. Tämä johtuu siitä, että tiskikone asennetaan yleensä tilaan, jota ei välttämättä ole vesieristetty kunnolla. Mikäli tiskikone pääsee vuotamaan vettä, pääsee vesi helpommin rakenteisiin.

Vesiliitosten tekemiseen kannattaa käyttää hyviä liittimiä sekä kiristää ne mahdollisimman tukevasti. Myös letkujen liitoskohtiin, yleensä tiskialtaan alle, voidaan asentaa mahdollisesti kosteudenvaroitin.

Tiskikoneen alle, ennen koneen sijoittamista kaappiin, kannattaa asentaa muovinen vuotokaukalo, jonka avulla mahdolliset vesivuodot voidaan nähdä ennen kuin suurempia vahinkoja ehtii syntyä.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Astianpesukoneen asennus hinta

Kilpailuta astianpesukoneen asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä