Kylpyhuoneen pesu

Kylpyhuoneen pesu hinta

Kylpyhuoneen pesu

Paljonko maksaa kylpyhuoneen pesu?

Kylpyhuoneen pesun hinta on keskimäärin 236 €

Hinnan vaihteluväli 48 € 1 183 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

kylpyhuoneen pesun hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa kylpyhuoneen pesu?

Päivitetty: 13.04.2024 klo 14:04

Kylpyhuoneen puhdistus maksaa keskimäärin noin 65 € – 500 € kylpyhuoneen koosta, kunnosta sekä siivoustoimenpiteistä riippuen.

Miten kylpyhuoneen pesun hinta muodostuu?

Kylpyhuoneen pesun hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kylpyhuoneen kunto: kuinka pinttynyttä lika on
  • kylpyhuoneen pinta-ala: kuinka paljon siivotaan
  • mitä kylpyhuoneessa puhdistetaan: amme, lattia, seinät jne.

Ensimmäisen kustannuksiin vaikuttava tekijä kylpyhuoneen siivouksen kustannuksissa on kylpyhuoneen tämänhetkinen kunto ennen siivousta. Esimerkiksi kylpyhuoneessa, jonka puhdistuksesta on kulunut jo tovi aikaa, saattaa pinttynyt lika olla paljon tiukemmin kiinni. Mitä pinttyneempi lika on kyseessä, sitä työläämpää kylpyhuoneen puhdistus on. Mitä työläämpää puhdistus on, sitä kauemmin se yleensä vie aikaa. Koska kylpyhuoneen puhdistus ja siivous hinnoitellaan yleensä tuntihintojen perusteella, nostaa siivoukseen käytetty aika kokonaiskustannuksia. Toinen siivoukseen käytettävään aikaan vaikuttava tekijä on luonnollisesti kylpyhuoneen pinta-ala. Mitä suurempi kylpyhuone, sitä enemmän siivottavaa. Näiden lisäksi hintoihin vaikuttaa se, mitä palveluun on sisällytetty ja mitä asiakas haluaa kylpyhuoneessa puhdistettavan. Puhdistetaanko esimerkiksi pelkästään seinät ja lattia, vai otetaanko mukaan kylpyhuonekalusteet, kuten amme ja käsienpesuallas.

Saako kylpyhuoneen pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneen pesu saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneen pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 kylpyhuoneen pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kylpyhuoneen lattian pesu

Kylpyhuoneen lattian puhdistus tai pesu on yksi yleisimmistä kylpyhuoneen siivous töistä, joita kylpyhuoneessa tehdään. Lika, rasva ja muut pinttymät tarttuvat herkästi lattiaan varsinkin niille kohdin, joihin vedenvirtaus ei yllä. Tästä syystä lattia olisi hyvä imuroida säännöllisesti, jonka jälkeen se voidaan pyyhkiä esimerkiksi kostealla lattiamopilla.

Jos lika tuntuu olevan tiukassa, voidaan harkita muun muassa seuraavien menetelmien käyttöä:

  • kloriitti
  • höyrypesurilla
  • painepesurilla

Kylpyhuoneen laattojen puhdistus

Kalkki on kylpyhuoneessa usein yleinen päänvaiva, mutta kalkinpoisto kylpyhuoneesta on suhteellisen kätevä tehdä happamien puhdistusaineiden avulla, joiden pH-arvo on yleensä alle 6. Toisaalta kylpyhuoneen laattojen pesu voidaan tehdä myös emäksisillä pesuaineilla, jotka tehoavat paremmin rasvalikaan. Seinien pesu voidaan tehdä siis kahdella eri käsittelyllä, ensin happamalla aineella ja sitten emäksisellä aineella.

Laattoja voidaan puhdistaa myös esimerkiksi seuraavilla tavoin:

  • etikalla
  • soodalla

Kylpyhuoneen saumojen puhdistus

Kylpyhuoneen saumojen pesu ja puhdistus kannattaa tehdä huolellisesti ja tietynlaista varovaisuutta noudattaen, sillä sauma-aineet voivat haurastua varsinkin silloin, jos niitä ei ole huuhdeltu hyvin ennen puhdistusaineen käyttöä. Saumaharja on myös oiva apuväline, jota voi käyttää apuna saumojen puhdistuksessa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Kylpyhuoneen pesu hinta

Kilpailuta kylpyhuoneen pesu hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä