Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti hinta

Kylpyhuoneremontti

Paljonko maksaa kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremontin hinta on keskimäärin 7 794 €

Hinnan vaihteluväli 686 € – 23 180 €

Vertaile alueesi remonttiyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Kylpyhuoneremontti laskuri – Laske hinta-arvio heti

Hintalaskuri

kpl

Kylpyhuoneremontin hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Kylpyhuoneremontti – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 25.09.2022 klo 21:09

Kylpyhuoneen, pesutilan, kodinhoitohuoneen tai muun märkätilan remontointi maksaa keskimäärin noin 3.500 € – 40.000 € kylpyhuoneen pinta-alasta, remontin laajuudesta sekä vesipisteiden lukumäärästä riippuen. Tyypillisesti kylppäriremontin m2- eli neliöhinta asettuu välille 750 € – 4.000 €.

Miten kylpyhuoneremontin hinta muodostuu?

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kylpyhuoneen muoto, pinta-ala ja vesipisteiden lukumäärä
  • kylpyhuonesaneerauksen laajuus: pelkät pinnat, uusia lattiakaivoja jne.
  • uusitaanko myös muita tiloja: kodinhoitohuone, sauna jne.
  • mahdolliset putki- ja sähkötyöt

Kylpyhuoneen remontointi on palvelu, jossa hinnat vaihtelevat erittäin paljon riippuen remontin laajuudesta. Tyypillisesti täysremontti on kallein vaihtoehto uudelle kylpyhuoneelle. Näiden lisäksi kustannuksiin vaikuttavat myös kylpyhuoneen mahdolliset rakenteelliset muutokset, kuten seinien paikan siirtäminen tai vesipisteiden tai vesikalusteiden sijoittaminen uusille paikoille. Helpoiten saat hinta-arvion uudesta kylpyhuoneesta jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako kylpyhuoneremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneremontti saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 kylpyhuoneremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Myös pesuhuoneremontti, märkätilaremontti tai kylppäriremontti

Kylpyhuoneen remontoinnista käytetään muutamaa eri nimeä. Lähtökohtaisesti pesuhuoneen remontointi, märkätilojen remontointi tai kylppäriremontti tarkoittavat yhdessä samaa asiaa. Kohteiden ja tehtävien urakoiden laajuus kylläkin vaihtelee ja toisinaan on märkätiloihin ja pesuhuoneeseen sisällytetään myös sauna.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Onnistunut pesuhuoneen tai märkätilojen remontti alkaa aina hyvällä suunnittelulla. Kun remontin teettäminen jätetään ammattilaisen käsiin, vältytään myöhemmin ylimääräisiltä yllätyksiltä. Kylpyhuoneessa työskennellessä on otettava huomioon myös tiettyjä toimintatapoja tai lupia, joita edellytetään viranomaisten toimesta.

Suunnittelu voidaan tehdä paikan päällä ja riippuen yrityksestä, suunnittelussa voidaan käyttää apuna erilaista dokumentointia, kuten piirroksia tai 3D-kuvia. Samalla voidaan kartoittaa myös käytössä oleva budjetti ja tehdä sen perusteella mahdollisimman hyvät ratkaisut rakennusteknisistä toteutuksista sekä kylpyhuoneen materiaaleista.

Kylpyhuoneen saneeraus kannattaa jättää ammattilaiselle

Kylpyhuonesaneeraus on vaativa toimenpide, jossa muuttujina saattaa olla alustan lujuuden lisäksi erilaisten putkivetojen monimutkaisuus. Kylpyhuoneiden alusmateriaaleihin vaikuttaa ensisijaisesti kiinteistön rakennusajankohta ja esimerkiksi 1960-luvulla rakennettujen kylpyhuoneiden ominaisuudet eroavat 1990-luvulla rakennetuista kylpyhuoneista.

Kesto vaihtelee 2–4 viikon välillä

Kylpyhuoneremontin kesto on keskimäärin noin kaksi viikkoa, mikäli kyseessä on vain pintojen uusiminen. Erilaiset rakenteelliset muutokset, kuten tilamuutokset seinien tai vesikalusteiden osalta vaikuttavat remontin kestoon pidentäen sitä noin 1–2 viikolla. Kokonaisvaltainen remontti kestää siis kahdesta neljään viikkoa.

Aiheesta muualla:
Märkätilasaneerauksen valvonta ja tarkastukset, Ympäristöhallinto
Kylpyhuoneen vedeneristyksen sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Ohjeita kylpyhuoneremontin teettäjälle, Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Kylpyhuoneremontti hinta

Kilpailuta kylpyhuoneremontti hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä