Talopaketti

Talopaketti

Talopaketti

Tarvitsetko palvelua talopaketti?

Kilpailuta talopaketti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Talopaketti – Mitä tarkoittaa talopaketti?

Päivitetty: 27.06.2023 klo 12:06

Erilaiset talopaketit, myös valmistalo tai pakettitalo, valmistuvat nopeasti ja helpottavat budjetointia. Talopaketin rakentaminen tehdään tyypillisesti tehtaalla, kun taas asennus ja pystytys tehdään paikan päällä.

Talopakettien hinnasto vaihtelee pitkälti toimituslaajuuden perusteella. Uusi talopaketti voi olla esimerkiksi edullinen materiaalipaketti, pieni elementtipaketti, runkovalmis mummonmökki, vesikattovalmis moderni hirsitalo, avaimet käteen paritalopaketti tai vaikkapa täysin muuttovalmis valmistalopaketti.

Aidosti ekologinen, energiatehokas sekä halvin valmistalo (todellinen hinta alle 80.000 €) on todennäköisesti sellainen, jossa ei ole hukkaneliöitä (riittävän pieni), ravinteet kiertävät (kuivakäymälä) ja suihkussa käydään suihkukaapissa (ei varsinaisia märkätiloja).

Minkälaisesta talopaketista unelmoitkaan, saat itsellesi parhaat ja muille suosituimmat ratkaisut helposti selville tekemällä vertailun yhdellä tarjouspyynnöllä.

Mitä maksaa talopaketti?

Katso hintasivu: Talopaketti hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta talopaketti ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Talopaketti

Kilpailuta talopaketti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä