Parven rakentaminen

Tarvitsetko palvelua parven rakentaminen?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parven rakentaminen 

Parven rakennus ammattilaisen toimesta

Parvella voidaan moniin eri tiloihin lisätä helposti sekä kustannustehokkaasti lisäneliöitä. Parvi voi olla pieni nukkumatila tai jopa suurempi oleskelutila, yleensä parven suurimmat rajoitteet tulevat kuitenkin asennuspaikan ominaisuuksien mukaan.

Vertaile parvia rakentavat yritykset helposti

Riippumatta siitä, minkälaiseen kohteeseen ja minkälaisen parven rakentajaa etsitkään, Kodinplazasta löydät kaikenlaisen kodin rakentamisen ammattilaiset. Parvien rakentamiseen liittyy:

  • parven suunnitteleminen
  • materiaalien hankinta
  • parven rakentaminen

Tarjouspyyntöjä

Parven teko kerrostalo yksiöön

Parvi kiinnostaisi saada. Makuutila huoneiston päätyyn ja mahdollisesti hieman kiertävät portaat voisi onnistua tilan kannalta parhaiten.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Parven pinta-ala 6 - 10 m2

Parvia on monia erilaisia

Parvella voidaan tarkoittaa pientä nukkumaparvea tai suurempaa oleskelutilaa ja sen ominaisuudet vaihtelevat yleensä huoneen neliöiden sekä korkeuden mukaan. Parven rakentaminen on yleensä kustannustehokas sekä helppo tapa lisätä asuntoon tai mökille lisäneliöitä oleskeluun, nukkumapaikkaa varten tai vaikkapa säilytystilaa.

Valmisparven käyttö vai uuden rakentaminen?

Parvia voidaan rakentaa suoraan metritavarasta, mutta niitä on saatavilla myös suoraan valmiina paketteina. Tavallisesti pienemmät parvet voidaan rakentaa suoraan rautakaupasta saatavasta puutavarasta, mutta valmisparvien tarjonnan laajetessa kannattaa sitäkin pitää yhtenä vaihtoehtona. Monet valmisparvet voidaan myös pakata esimerkiksi muuton yhteydessä sekä asentaa uudelleen.

Kilpailuta parven rakentaminen
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä