Betoniseinän korjaus

Betoniseinän korjaus

Betoniseinän korjaus

Tarvitsetko palvelua betoniseinän korjaus?

Kilpailuta betoniseinän korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betoniseinän korjaus – Mitä tarkoittaa betoniseinän korjaus?

Päivitetty: 16.11.2022 klo 23:11

Tyypillisesti vanhan betoniseinän paikkaus tai korjaaminen tarkoittaa yksittäisten reikien tai halkeamien korjausta. Tarvittaessa betoniseinää voidaan myös vahvistaa rakenteellisesti esimerkiksi ruiskuttamalla.

Mitä maksaa betoniseinän korjaus?

Katso hintasivu: Betoniseinän korjaus hinta

Saako betoniseinän korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betoniseinän korjaus saa kotitalousvähennystä. Betoniseinän korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 betoniseinän korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Betoniseinän halkeaman korjaus

Myös uusissa betoniseinissä ja etenkin vanhemmissa betoniseinissä saattaa esiintyä erilaisia reikiä sekä halkeamia. Yleensä korjaustarve saattaa tulla esiin, kun esimerkiksi vanhaa maalipintaa, tasoitteita tai tapettia poistetaan. Syy paikkaukselle voi liittyä myös erilaisiin kiinnityksiin, kuten taulunpidikkeisiin, kellonpidikkeisiin tai huonekaluja varten porattuihin proppureikiin.

Pienemmät halkeamat voivat esiintyä usein esimerkiksi talon, rakennuksen tai asennuksen sisätiloissa. Nämä ns. pidemmät ja ohuemmat halkeamat ovat usein enemmänkin näköhaittoja, jotka voidaan käsitellä esimerkiksi akryylin avulla.

Suurempien betonipintojen halkeamien käsittely voidaan aloittaa esimerkiksi irtonaisen materiaalinen poistamisella halkeaman sisältä. Kestävin lopputulos syntyy siten, että suurikokoinen halkeama raudoitetaan ennen sen täyttämistä laastilla.

Betoniseinän reiän paikkaus

Betoniseinissä esiintyvien reikien paikkaus riippuu pitkälti niiden koosta. Jos reiät ovat yhtään isompia, kuten kananmunan tai golfpallon kokoisia, käytetään yleensä niiden paikkaamiseen erilaisia valmismassoja, kuten korjauslaastia, täyttölaastia tai tartuntalaastia. Esimerkiksi tasoitemassojen käyttäminen ei yleensä ole syvempien reikien kohdalla paras ratkaisu, sillä ne ovat lähtökohtaisesti suunniteltu noin 1–5 mm paksuudelle.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Seinän korjaus Tiiliseinän korjaus
Betoniseinän korjaus

Kilpailuta betoniseinän korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä