Betoniseinän korjaus

Tarvitsetko palvelua betoniseinän korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta betoniseinän korjaus 

Betoniseinien korjaus kaikkialla Suomessa

Monesti betonisilla seinäpinnoilla niin sisä- kuin ulkotiloissakin saattaa esiintyä erikokoisia reikiä tai halkeamia.

Vertaile betoniseinän paikkaus helposti

Minkälaista betoniseinää oletkaan korjauttamassa tai paikkauttamassa, löydät betoniseinäkorjausten ammattilaiset Kodinplazasta. Tietoa:

  • halkeamat voivat olla erimuotoisia ja erikokoisia
  • korjaus voi liittyä esimerkiksi proppuihin tai taulunpidikkeisiin
  • yleensä korjaus tehdään esteettisistä syistä tai ennen pinnan käsittelyä

Aiheeseen betoniseinän korjaus liittyviä sivuja

Betoniseinän halkeaman korjaus

Myös uusissa betoniseinissä ja etenkin vanhemmissa betoniseinissä saattaa esiintyä erilaisia reikiä sekä halkeamia. Yleensä korjaustarve saattaa tulla esiin, kun esimerkiksi vanhaa maalipintaa, tasoitteita tai tapettia poistetaan. Syy paikkaukselle voi liittyä myös erilaisiin kiinnityksiin, kuten taulunpidikkeisiin, kellonpidikkeisiin tai huonekaluja varten porattuihin proppureikiin.

Pienemmät halkeamat voivat esiintyä usein esimerkiksi talon, rakennuksen tai asennuksen sisätiloissa. Nämä ns. pidemmät ja ohuemmat halkeamat ovat usein enemmänkin näköhaittoja, jotka voidaan käsitellä esimerkiksi akryylin avulla.

Suurempien betonipintojen halkeamien käsittely voidaan aloittaa esimerkiksi irtonaisen materiaalinen poistamisella halkeaman sisältä. Kestävin lopputulos syntyy siten, että suurikokoinen halkeama raudoitetaan ennen sen täyttämistä laastilla.

Betoniseinän reiän paikkaus

Betoniseinissä esiintyvien reikien paikkaus riippuu pitkälti niiden koosta. Jos reiät ovat yhtään isompia, kuten kananmunan tai golfpallon kokoisia, käytetään yleensä niiden paikkaamiseen erilaisia valmismassoja, kuten korjauslaastia, täyttölaastia tai tartuntalaastia. Esimerkiksi tasoitemassojen käyttäminen ei yleensä ole syvempien reikien kohdalla paras ratkaisu, sillä ne ovat lähtökohtaisesti suunniteltu noin 1–5 mm paksuudelle.

Kilpailuta betoniseinän korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä