Betoniseinän korjaus

Betoniseinän korjaus hinta

Betoniseinän korjaus

Paljonko maksaa betoniseinän korjaus?

Betoniseinän korjauksen hinta on keskimäärin 303 €

Hinnan vaihteluväli 132 € – 951 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Betoniseinän korjauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Betoniseinän korjaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 16.11.2022 klo 23:11

Betoniseinän korjauttaminen maksaa seinää kohden keskimäärin noin 150 € – 500 € seinän pinta-alasta ja vaurioiden laajuudesta riippuen. Esimerkiksi useita halkeamia sisältävän betoniseinän paikkaus sisätiloissa voisi maksaa 190 €.

Miten betoniseinän korjauksen hinta muodostuu?

Betoniseinän korjauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • korjattavien betoniseinien pinta-ala ja lukumäärä
  • betoniseinän kunto ennen korjausta 
  • betonipinnoissa olevien halkeaminen tai reikien määrä ja koko

Betoniseiniin liittyvät korjaus- tai paikkaustoimenpiteet vaihtelevat laajasti niin hinnan kuin työn laajuudenkin mukaan. Yleensä hintoja voidaan arvioida kuitenkin suhteellisen tarkasti, kun tiedetään korjattavien betonipintojen lukumäärä ja/tai pinta-ala. Hyvin monesti erilaiset korjaustoimenpiteet kohdistetaan ainoastaan yhdelle betoniseinälle, mutta myös useiden seinäpintojen kunnostus tai paikkaus on mahdollista tehdä yhdellä kertaa.

Oleellista on kartoittaa myös betonipinnoilla esiintyvien halkeamien tai reikien syvyys sekä kokoluokka. Nyrkkisääntö on, että halkeamien tai reikien koon kasvaessa myös niiden korjaukseen liittyvät kustannukset kasvavat. Hintojen vaihtelua voidaan perustella myös erilaisten menetelmien avulla eli tarvitaanko esimerkiksi piikkausta, raudoitusta tai laastia vai riittääkö pintojen käsittelyyn pelkkä akryyli. Luonnollisesti parhaat käytännöt vaihtelevat kohteiden mukaan ja myös sen mukaan, käsitelläänkö betoniseiniä sisällä vai ulkona.

Saako betoniseinän korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betoniseinän korjaus saa kotitalousvähennystä. Betoniseinän korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 betoniseinän korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Betoniseinän halkeaman korjaus

Myös uusissa betoniseinissä ja etenkin vanhemmissa betoniseinissä saattaa esiintyä erilaisia reikiä sekä halkeamia. Yleensä korjaustarve saattaa tulla esiin, kun esimerkiksi vanhaa maalipintaa, tasoitteita tai tapettia poistetaan. Syy paikkaukselle voi liittyä myös erilaisiin kiinnityksiin, kuten taulunpidikkeisiin, kellonpidikkeisiin tai huonekaluja varten porattuihin proppureikiin.

Pienemmät halkeamat voivat esiintyä usein esimerkiksi talon, rakennuksen tai asennuksen sisätiloissa. Nämä ns. pidemmät ja ohuemmat halkeamat ovat usein enemmänkin näköhaittoja, jotka voidaan käsitellä esimerkiksi akryylin avulla.

Suurempien betonipintojen halkeamien käsittely voidaan aloittaa esimerkiksi irtonaisen materiaalinen poistamisella halkeaman sisältä. Kestävin lopputulos syntyy siten, että suurikokoinen halkeama raudoitetaan ennen sen täyttämistä laastilla.

Betoniseinän reiän paikkaus

Betoniseinissä esiintyvien reikien paikkaus riippuu pitkälti niiden koosta. Jos reiät ovat yhtään isompia, kuten kananmunan tai golfpallon kokoisia, käytetään yleensä niiden paikkaamiseen erilaisia valmismassoja, kuten korjauslaastia, täyttölaastia tai tartuntalaastia. Esimerkiksi tasoitemassojen käyttäminen ei yleensä ole syvempien reikien kohdalla paras ratkaisu, sillä ne ovat lähtökohtaisesti suunniteltu noin 1–5 mm paksuudelle.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

Betoniseinän korjaus hinta

Kilpailuta betoniseinän korjaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä