Kiviseinän tasoitus

Kiviseinän tasoitus hinta

Kiviseinän tasoitus

Paljonko maksaa kiviseinän tasoitus?

Kiviseinän tasoituksen hinta on keskimäärin 4 382 €

Hinnan vaihteluväli 35 € – 20 413 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Kiviseinän tasoituksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Kiviseinän tasoitus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 28.09.2021 klo 18:09

Kiviseinän tasoittaminen maksaa seinää kohden keskimäärin noin 250 € – 550 € seinän koosta ja kunnosta riippuen. Esimerkiksi pienen huoneen yhden seinän kivipinnan tasoituttaminen voisi maksaa 300 €.

Miten kiviseinän tasoituksen hinta muodostuu?

Kiviseinän tasoituksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • tasoitettavien kiviseinien lukumäärä ja pinta-ala
  • kiviseinän kunto tasoitusta ennen
  • tasoitetaanko kivipinta ulkona vai sisällä

Jotta voitaisiin ainakin suuntaa antavasti arvioida erilaisten kivipintojen tasoituksista syntyviä kustannuksia, tulisi ensin kiinnittää huomiota siihen, missä tasoitukset tehdään. Tällä tarkoitetaan yksinkertaisesti tasoitustöiden sijaintia suhteessa rakennukseen eli tasoitetaanko kivipintoja sisällä vai ulkona tai vaihtoehtoisesti molemmissa. Lähtökohtaisesti sisätiloissa kivipinnoille kohdistuvat tasoitukset tai oikaisut ovat edullisempia teettää, sillä muutoksen kohteena on yleensä huomattavasti pienempi pinta-ala.

Seuraavaksi oleellista onkin selvittää myös seinien lukumäärä. Sisätiloissa kivipintoja löytyy yleensä noin 1–3 seinustalta, mutta ulkoseinillä niiden määrä voi olla paljon suurempikin. Nyrkkisääntö on, että kivipintojen koon kasvaessa myös kivipintojen tasoituksiin liittyvät menoerät kasvavat.

Lopuksi hinnoissa kannattaa huomioida myös mitä varten erilaisia kivipintoja ollaan tasoittamassa. Kustannukset saattavat elää hieman sen mukaan, tasoitetaanko pinnat esimerkiksi laatoitusta, tapetointia, maalausta tai jotain muuta pintakäsittelyä varten.

Saako kiviseinän tasoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kiviseinän tasoitus saa kotitalousvähennystä. Kiviseinän tasoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kiviseinän tasoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kivipintojen tasoitukset useista eri syistä

Kuten jo tämän sivun yläosassa mainittiin, on erilaisiin kivipintoihin kohdistuvat tasoitetyöt mahdollista toteuttaa rakennuksen tai kiinteistön sisätiloissa, mutta myös niiden ulkopuolella eli ulkoseinillä. On hyvin yleistä, että muutokset vanhaan kivipintaan etenkin sisätiloissa voidaan tehdä täysin sisustuksellista syistä. Ehkäpä sisätilojen ilme on muuttunut vuosien saatossa siihen suuntaan, ettei olemassa olevaa kiviseinää enää koeta siistin näköiseksi tai sen elementit halutaan korvata jollain uudella. Tosiasiassa jokainen kiinteistö on erilainen ja myös käyttäjien puolelta mieltymykset voivat vaihdella.

Lisätietoa kiviseinistä

Kiviseinät ovat yllättävänkin yleisiä Suomessa ja niitä löytyy valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Niitä voidaan käyttää useissa eri tiloissa, kuten saunassa, olohuoneessa, keittiössä tai rakennusten ulkopinnoissa. Sisäpinnoilla kivipintojen tasoitukset liittyvät usein siihen, että pintoja aiotaan käsitellä myöhemmin jollakin muulla tavalla. Yleisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi laatoitus, tapetointi ja maalaus.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Kiviseinän tasoitus hinta

Kilpailuta kiviseinän tasoitus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä