Kiviseinän tasoitus

Kiviseinän tasoitus

Kiviseinän tasoitus

Tarvitsetko palvelua kiviseinän tasoitus?

Kilpailuta kiviseinän tasoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kiviseinän tasoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.09.2021 klo 18:09

Kivipintainen seinä voi tarkoittaa esimerkiksi kivilaattaista sisäseinää tai kivellä verhoiltua ulkoseinää. Erilaisten kiviseinien tasoittaminen tehdään tyypillisesti ennen mahdollista pintakäsittelyä, kuten maalausta tai vaikkapa jos kiven kuvio halutaan peittää.

Mitä maksaa kiviseinän tasoitus?

Katso hintasivu: Kiviseinän tasoitus hinta

Saako kiviseinän tasoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kiviseinän tasoitus saa kotitalousvähennystä. Kiviseinän tasoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 kiviseinän tasoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kivipintojen tasoitukset useista eri syistä

Kuten jo tämän sivun yläosassa mainittiin, on erilaisiin kivipintoihin kohdistuvat tasoitetyöt mahdollista toteuttaa rakennuksen tai kiinteistön sisätiloissa, mutta myös niiden ulkopuolella eli ulkoseinillä. On hyvin yleistä, että muutokset vanhaan kivipintaan etenkin sisätiloissa voidaan tehdä täysin sisustuksellista syistä. Ehkäpä sisätilojen ilme on muuttunut vuosien saatossa siihen suuntaan, ettei olemassa olevaa kiviseinää enää koeta siistin näköiseksi tai sen elementit halutaan korvata jollain uudella. Tosiasiassa jokainen kiinteistö on erilainen ja myös käyttäjien puolelta mieltymykset voivat vaihdella.

Lisätietoa kiviseinistä

Kiviseinät ovat yllättävänkin yleisiä Suomessa ja niitä löytyy valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Niitä voidaan käyttää useissa eri tiloissa, kuten saunassa, olohuoneessa, keittiössä tai rakennusten ulkopinnoissa. Sisäpinnoilla kivipintojen tasoitukset liittyvät usein siihen, että pintoja aiotaan käsitellä myöhemmin jollakin muulla tavalla. Yleisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi laatoitus, tapetointi ja maalaus.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kiviseinän tasoitus

Kilpailuta kiviseinän tasoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä