Siivouspalvelu

Siivouspalvelu hinta

Siivouspalvelu

Paljonko maksaa siivouspalvelu?

Siivouspalvelun hinta on keskimäärin 230 €

Hinnan vaihteluväli 43 € 805 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Siivouspalvelu laskuri – Laske hinta-arvio heti

Hintalaskuri

kpl

siivouspalvelun hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa siivouspalvelu?

Päivitetty: 06.06.2024 klo 16:06

Siivouspalvelun hinta vaihtelee palveluntarjoajan ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Keskimäärin siivouspalvelu maksaa 60–250 € . Yleisesti ottaen siivouspalvelun hinta on edullinen. Kannattaa kuitenkin selvittää sisältyykö hintaan siivousaineet ja -tarvikkeet ja mahdolliset matkakulut.

Siivouspalveluiden hintaan vaikuttaa myös onko kyseessä kertaluonteinen, päivittäin, viikoittain vai kuukausittain toimeksianto. Siivouspalveluiden hintojen välillä voi olla myös alueittaista vaihtelua.

Monet tarjoavat myös siivouspalvelua tuntiperusteisesti ja siinä tapauksessa palveluntarjoajan kokemus ja ammattitaito määrittää työn keston.

Miten siivouspalvelun hinta muodostuu?

Siivouspalvelun hinta muodostuu monista eri tekijöistä. Tärkeimmät tekijät ovat siivouksen laajuus, siivottavat alueet ja työmäärä. Mitä enemmän siivouksen yhteydessä tehdään muita siivoukseen liittyviä töitä, sitä enemmän aikaa kuluu siivoukseen.

Siivouksen laajuus eli pinta-ala vaikuttaa hintaan. Siivouksen laajuus riippuu asiakkaan tarpeista ja toiveista. Myös siivottavat alueet eli kohde vaikuttavat siivouspalvelun hintaan. Siivottavat alueet määrittävät tarvittavan työmäärän ja vaikuttavat siihen, kuinka kauan siivous kestää. Esimerkiksi, jos alueisiin kuuluu monia huoneita hinta on yleensä korkeampi kuin, jos siivottavana olisi vain yksi huone. Näiden lisäksi työmäärä vaikuttaa myös siivouspalvelun hinnanmuodostukseen. Mitä enemmän työtä tarvitaan huoneen siivoamiseen, sitä korkeampi hinta asiakkaalle tulee.

Asiakas voi vertailla palveluntarjoajia ja valita hänelle parhaiten sopivan tarjouksen, jolloin hän saa suurimman hyödyn siivouspalvelusta.

Saako siivouspalvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta siivouspalvelu saa kotitalousvähennystä. Siivouspalvelu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 siivouspalvelun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Miksi käyttää siivouspalvelua?

Siivouspalvelu on oiva tapa säästää aikaa ja vaivaa, kun tulee aika siivota koti, kiinteistö tai toimisto. Siivouspalvelut tarjoavat ammattimaista siivousta erilaisiin kohteisiin. Siivouspalvelun käyttö tarjoaa monia etuja, joita ei voi saavuttaa tekemällä siivouksen itse.

Siivouspalvelut tarjoavat laatua ja luotettavuutta. Siivouspalvelua henkilöstö ovat ammattilaisia ja tietävät, miten siivota erilaisia tiloja sekä kohteita ja noudattavat asiakkaan erityistarpeita. Heillä on myös kokemusta erilaisista siivouksista ja he tietävät, miten saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

Siivouspalveluiden henkilöstö osallistuvat usein myös muihin töihin, kuten maton-, sohvan- tai ikkunanpesuun. Siivouspalvelut käyttävät usein erilaisia työvälineitä, joilla saadaan aikaan parempia tuloksia. Siivouspalvelu on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto, kun tulee aika siivota kotisi, kiinteistösi tai toimistosi.

Siivouspalvelun hyöydyt?

Siivouspalvelu tuo turvaa ja helpotusta arkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että kotisi pysyy siistinä. Siivoojat ovat ammattitaitoisia ja heillä on kokemusta erilaista siivoustöistä, jotka varmistavat, että he tekevät työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti. Siivouspalvelu auttaa säästämään sinun aikaa ja energiaa, jotta voit nauttia vapaa-ajastasi. Siivouspalvelun avulla sinun ei tarvitse hankkia erilaisia siivousvälineitä, joita tarvitaan tietyntyyppisten siivouksen suorittamiseen.

Siivouspalvelun suorittamat työt

Siivouspalvelun suorittamat työt tarjoavat asiakkaille luotettavan, tehokkaan ja edullisen ratkaisun erilaisiin siivous ja kodinhoitoon liittyviin tarpeisiin. Palveluun kuuluu kattava valikoima erilaisia siivouspalveluja, kuten siivoamista, pölynimurointia, lattioiden moppausta, mattojen tai ikkunoiden pesua. Monet siivouspalvelut tarjoavat myös viikkosiivousta, ylläpitosiivousta, allergiasiivousta tai muuttosiivousta.

Siivouspalvelut käyttävät laadukkaita ja turvallisia siivousaineita, jotka on tarkoitettu erilaisiin kodin puhdistustarpeisiin. Monet palveluntarjoajat suosivat tehokkaita ja taloudellisia siivousmenetelmiä, jotka mahdollistavat ympäristöystävällisen ja tehokkaan siivouksen. Palvelut voi tilata joko yksittäisenä tai kokonaispakettina.

Näin löydät itselle sopivan siivouspalvelun

Siivouspalvelut tarjoavat erilaisia ratkaisuja, joten on tärkeää tietää, miten löytää itselle sopiva. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että saat laadukkaan palvelun.

Ensinnäkin pyydä tarjouksia useilta palveluntarjoajilta, jotta voit vertailla tarjouksia keskenään.

Toiseksi tutki huolellisesti palveluntarjoajan tarjoamat palvelut ja hinnat. Varmista, että tarjous sisältää kaiken oleellisen.

Seuraamalla näitä vinkkejä, voit varmistaa, että saat laadukkaan ja luotettavan siivouspalvelun, joka vastaa tarpeitasi. Siivouspalvelu on tehokas ja edullinen tapa pitää kotisi, kiinteistösi tai toimistosi puhtaana.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Kotisiivous hinta Muuttosiivous hinta Kodinhoitaja hinta Rakennussiivous hinta Siivousfirma hinta Ylläpitosiivous hinta Homesiivous hinta Remonttisiivous hinta Erikoissiivous hinta Rappusiivous hinta Graffitin poisto hinta Tuholaistorjunta hinta Luteiden torjunta hinta Rottien ja hiirien torjunta hinta Otsonointi hinta
Siivouspalvelu hinta

Kilpailuta siivouspalvelu hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä