Kylpyhuoneremontti taloyhtiö

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneremontti taloyhtiö?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kylpyhuoneremontti taloyhtiö 

Kylpyhuoneen remontti taloyhtiössä

Millainen on taloyhtiön vastuu kylpyhuoneremontissa? Entä miten tapahtuu kustannusten jako? Yleensä osakas miettii kylpyhuoneen ilmeen parantamista, kun taloyhtiö ilmoittaa esimerkiksi vesieristeiden vaihtamisesta.

Vertaile taloyhtiön kylpyhuoneen remontointi

Minkälaisesta taloyhtiön kylpyhuoneesta onkaan kyse, löydät kylpyhuoneiden erikoisosaajat Kodinplazasta. Kyseiseen työhön liittyy:

  • taloyhtiön osallistuminen kylpyhuoneremonttiin
  • mikä on taloyhtiön osuus
  • miten vastuut jakautuvat

Aiheeseen kylpyhuoneremontti taloyhtiö liittyviä sivuja

Taloyhtiö kylpyhuoneremontti eri näkökulmia

Vastuu kiinteistöstä ja sen kunnosta on taloyhtiöllä, kun taas osakkeenomistajan näkökulmasta osake oikeuttaa käyttämään kiinteistöä. Kun kylpyhuoneen uusimista lähdetään miettimään, on monesti taloyhtiöllä mietittävänä rakenteiden kunto. Rakenteiden kunto saattaa lisätä ”paineita” taloyhtiölle, sillä esimerkiksi vesivahinkotilanteessa vahinkojen eteneminen rakenteisiin saakka tarkoittaa remontin siirtymistä taloyhtiön vastuulle.

Näistä syistä johtuen kannattaakin etenkin kylpyhuoneen ja märkätilojen remontointi suorittaa hyvissä ajoin ns. ennaltaehkäisevästi, ennen kuin suurempia vahinkoja pääsee syntymään. Varsinkin kuntokartoitusten tai tutkimusten avulla voidaan selvittää taloyhtiön rakenteiden sekä märkätilojen kuntoa.

Kuka maksaa remontin?

Kylpyhuoneen uusiminen taloyhtiön laskuun on yleensä ainakin osittain mahdollista. Usein taloyhtiössä määritellään ns. perustaso, jonka viitteiden sisällä taloyhtiö voi kustantaa ainakin osan tulevasta remontista etenkin silloin, kun märkätilojen uusiminen tehdään ns. ”kootusti”. Parempi laatoitus, hienommat kalusteet tai katon panelointi jäävät usein osakkaan maksettavaksi, mikäli niitä ei ole perustasolla määritelty. Taloyhtiön vastuunjakotaulukosta voi aina selvittää, mitkä ovat osakkaan vastuut suhteessa taloyhtiön vastuisiin.

Kilpailuta kylpyhuoneremontti taloyhtiö
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä