Leivinuunin maalaus

Tarvitsetko palvelua leivinuunin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta leivinuunin maalaus 

Leivinuunin maalaaminen kannattaa kilpailuttaa

Leivinuuni voidaan maalata, kunhan pohjatyöt tehdään huolellisesti ja maali valitaan oikein. Leivinuunin maalaaminen on helppo tapa saada leivinuuni sopimaan kodin muuhun sisustukseen.

Vertaile leivinuunin maalaustyöt

Minkälaisen leivinuunin maalauksesta onkaan kyse, löydät leivinuunien maalaustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Leivinuunin maalaustöihin liittyy:

  • leivinuunin kunto ja pohjatöiden tarve
  • maalattavan leivinuunin koko
  • kuumuutta kestävä maali, maalaustarvikkeet ja oikeat menetelmät

Aiheeseen leivinuunin maalaus liittyviä sivuja

Uudista vanha leivinuuni ja tiiliuuni maalaamalla

Leivinuunin ulkoasun päivittäminen voi tulla kyseeseen remontin yhteydessä, kun halutaan saada vanha leivinuuni sopimaan uuteen sisutukseen tai usean käyttövuoden jälkeen, mikäli halutaan päästä eroon leivinuunin pintaan tarttuneista noki-, lika- ja rasvajäljistä. Ennen leivinuunin maalausta tulee tarkastaa leivinuunin tiilien, rappauksen, saumojen ja luukun kunto. Tarvittavat kunnostustyöt kannattaa suorittaa aina ennen maalaustöitä. Mikäli leivinuuni on päällisin puolin kunnossa, voidaan aloittaa maalausprosessi. Ensimmäiseksi puhdistetaan ja pestään leivinuunin pinnat ja saumat sekä luukku. Tämän jälkeen voidaan aloittaa varsinainen maalaustyö. Leivinuunin maalauksessa tulee käyttää aina kuumuutta kestävää maalia.

Kilpailuta leivinuunin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä