Palomuurin maalaus

Tarvitsetko palvelua palomuurin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Palomuurin maalaus

Palomuurin maalaaminen kannattaa kilpailuttaa

Vanhan palomuurin voi maalata, kunhan käyttää lämmönkestäviä maaleja. Olipa kyseessä saunan palomuuri tai erilaisten tulisijojen läheisyydessä oleva palomuuri, kannattaa maalaustyöt teettää ammattilaisella, jotta maalit ja pinnoitteet valitaan oikein ja lopputuloksesta tulee kestävä.

Vertaile palomuurin maalaustyöt

Minkälaisen palomuurin maalauksesta onkaan kyse, löydät palomuurien maalaustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Palomuurien maalaamiseen liittyy:

  • maalattavan palomuurin pinta-ala
  • pinnoitusmateriaalille sopivan maalin valinta
  • lämmönkeston huomiointi

Vanhan palomuurin pinnoitus maalaamalla

Ennen palomuurin maalaustöitä suositellaan tarkistamaan vanhan palomuurin kunto. Mikäli palomuurissa on halkeamia tai lohjenneita kohtia, hankaloittaa se maalaustyötä.

Mikäli vanhan palomuurin kunto on hyvä tai tarpeelliset kunnostustyöt ovat valmiit, voidaan aloittaa maalaaminen. Palomuurin maalauksessa tulee huomioida maalin lämmönkesto. Palomuurin pinta puhdistetaan ja itse maalaustyöt voidaan toteuttaa. Maalaus tehdään usein pensselillä sekä palomuuriin soveltuvalla maalilla.

Saunan palomuurin pinnoitus maalaamalla

Saunan palomuuri voidaan maalata samoin kuin muutkin palomuuriseinät. Mikäli saunan palomuuri on kertaalleen maalattu ja vanha maalipinta hilseilee, tulee hilseilevät maalikohdat poistaa ja maalattavat pinnat puhdistaa huolellisesti, jotta uusi maali tarttuu palomuurin pintaan mahdollisimman hyvin.

Kilpailuta palomuurin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä