Palomuurin maalaus

Palomuurin maalaus

Palomuurin maalaus

Tarvitsetko palvelua palomuurin maalaus?

Kilpailuta palomuurin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Palomuurin maalaus – Mitä tarkoittaa palomuurin maalaus?

Mitä maksaa palomuurin maalaus?

Katso hintasivu: Palomuurin maalaus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta palomuurin maalaus saa kotitalousvähennystä. Palomuurin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 palomuurin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Vanhan palomuurin pinnoitus maalaamalla

Ennen palomuurin maalausta suositellaan tarkistamaan vanhan palomuurin kunto. Mikäli palomuurilla on halkeamia tai lohjenneita kohtia, hankaloittaa se maalaustyötä.

Mikäli vanhan palomuurin kunto on hyvä tai tarpeelliset kunnostustyöt ovat valmiit, voidaan aloittaa maalaaminen. Palomuurin maalauksessa tulee huomioida maalin lämmönkesto. Palomuurin pinta puhdistetaan ja itse maalaustyö voidaan toteuttaa. Maalaus tehdään usein pensselillä sekä palomuuriin soveltuvalla maalilla.

Saunan palomuurin pinnoitus maalaamalla

Saunan palomuuri voidaan maalata samoin kuin muutkin palomuuriseinät. Mikäli saunan palomuuri on kertaalleen maalattu ja vanha maalipinta hilseilee, tulee hilseilevät maalikohdat poistaa ja maalattavat pinnat puhdistaa huolellisesti, jotta uusi maali tarttuu palomuurin pintaan mahdollisimman hyvin.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Palomuurin maalaus

Kilpailuta palomuurin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä