Pönttöuunin maalaus

Tarvitsetko palvelua pönttöuunin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Pönttöuunin maalaus

Pönttöuunin maalaaminen kannattaa kilpailuttaa

Riippumatta siitä onko pönttöuuni uusi tai vanha, voidaan se maalata uudelleen. Maalauksella pönttöuuni saadaan sopimaan sisustukseen tai päivitettyä modernin näköiseksi.

Vertaile pönttöuunin maalaustyöt

Minkälaisesta pönttöuunin maalauksesta onkaan kyse, löydät pönttöuunien maalaustöiden tekijät Kodinplazasta. Pönttöuunien maalaustöihin liittyy:

  • pönttöuunin kunto ja kunnostus tarve
  • maalattavan pönttöuunin koko
  • oikeat maalit, menetelmät ja muut materiaalit

Pönttöuunin uudelleen maalaus

Kuorien vaihtaminen on yleinen tapa päivittää pönttöuunin ulkonäköä, vaikka pintojen uudelleen maalaaminen on myös mahdollisia. Pönttöuunin luukkujen maalaus voidaan myös toteuttaa muiden pintojen maalauksen yhteydessä. Maalaaminen on edullinen tapa päivittää pönttöuunin visuaalista ilmettä.

Maalaustyöt kannattaa suorittaa sellaisena ajankohtana, kun pönttöuunin lämmitystarve on pienimmillään, sillä maalauksen jälkeen pönttöuunia ei voida käyttää ja lämmittää ennen kuin maali on kuivunut kunnolla. Kuivumisaika vaihtelee yhdestä päivästä viikkoon. Lisäksi pönttöuunin kunto kannattaa tarkastaa ja mahdolliset kunnostus- ja korjaustyöt tehdä ennen maalaustöiden aloitusta. Maalausjäljestä tulee usein paras käsin maalaamalla, vaikka pönttöuunin voi maalata myös ruiskulla.

Kilpailuta pönttöuunin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä