Pönttöuunin korjaus: tietoa

Tarvitsetko palvelua pönttöuunin korjaus?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Pönttöuunin korjaus

Pönttöuunin korjaus: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 17.06.2020 klo 11:06

Katso hintasivu:

Pönttöuunin korjaus hinta

Tulossa myöhemmin!

Yleisin syy pönttöuunin korjaamiselle ovat tulipesästä irronneet tiilet. Pönttöuunin korjaaminen on usein hankalaa ja työlästä, joten korjaustyöt kannattaa teettä ammattilaisella.

Minkälaisesta pönttöuunin korjauksesta onkaan kyse, löydät pönttöuunien korjaustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Pönttöuunien korjaamiseen liittyy:

  • vian paikallistaminen ja korjaustavan arviointi
  • vioittuneiden osien korjaus
  • purkaminen ja uudelleen muuraus
Vanhan pönttöuunin korjaaminen on usein haasteellista ja ennen korjaustöiden aloittamista pönttöuunin kunto ja korjaustarve kannattaa arvioida perusteellisesti. Esimerkiksi tulipesän korjaaminen voidaan suorittaa onnistuneesti ja ilman suuria purkutöitä silloin, kun pönttöuunin kuori on ehjä ja yleiskunto on muutoinkin hyvä. Mikäli pönttöuuni on erittäin huonossa kunnossa, saattaa helpoin ja kestävin korjausratkaisu olla vanhan pönttöuunin purkaminen ja uuden muuraaminen. Ammattilaiselta tällaiseen korjaustyöhön menee aikaa yleensä noin yhden työpäivän verran.
Pönttöuunin kuoren korjaaminen on yleensä helpointa toteuttaa vaihtamalla koko peltikuori uuteen, sillä pellin paikkaaminen siististi ja huomaamattomasti on erittäin vaikeaa. Mikäli peltikuoren haluaa paikata kannattaa jättää tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin saat nopeasti selville useamman ammattilaisen korjausehdotukset sekä hinnat.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta pönttöuunin korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä