Pönttöuunin korjaus

Tarvitsetko palvelua pönttöuunin korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Pönttöuunin korjaus

Pönttöuunin korjaaminen kannattaa kilpailuttaa

Yleisin syy pönttöuunin korjaamiselle ovat tulipesästä irronneet tiilet. Pönttöuunin korjaaminen on usein hankalaa ja työlästä, joten korjaustyöt kannattaa teettä ammattilaisella.

Vertaile pönttöuunien korjauksia tekevät yritykset helposti

Minkälaisesta pönttöuunin korjauksesta onkaan kyse, löydät pönttöuunien korjaustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Pönttöuunien korjaamiseen liittyy:

  • vian paikallistaminen ja korjaustavan arviointi
  • vioittuneiden osien korjaus
  • purkaminen ja uudelleen muuraus

Vanhan pönttöuunin tulipesän korjaus

Vanhan pönttöuunin korjaaminen on usein haasteellista ja ennen korjaustöiden aloittamista pönttöuunin kunto ja korjaustarve kannattaa arvioida perusteellisesti. Esimerkiksi tulipesän korjaaminen voidaan suorittaa onnistuneesti ja ilman suuria purkutöitä silloin, kun pönttöuunin kuori on ehjä ja yleiskunto on muutoinkin hyvä. Mikäli pönttöuuni on erittäin huonossa kunnossa, saattaa helpoin ja kestävin korjausratkaisu olla vanhan pönttöuunin purkaminen ja uuden muuraaminen. Ammattilaiselta tällaiseen korjaustyöhön menee aikaa yleensä noin yhden työpäivän verran.

Vanhan pönttöuunin kuoren korjaus

Pönttöuunin kuoren korjaaminen on yleensä helpointa toteuttaa vaihtamalla koko peltikuori uuteen, sillä pellin paikkaaminen siististi ja huomaamattomasti on erittäin vaikeaa. Mikäli peltikuoren haluaa paikata kannattaa jättää tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin saat nopeasti selville useamman ammattilaisen korjausehdotukset sekä hinnat.

Kilpailuta pönttöuunin korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä