Pönttöuunin korjaus

Pönttöuunin korjaus hinta

Pönttöuunin korjaus

Paljonko maksaa pönttöuunin korjaus?

Pönttöuunin korjauksen hinta on keskimäärin 755 €

Hinnan vaihteluväli 228 € 2 379 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

pönttöuunin korjauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa pönttöuunin korjaus?

Päivitetty: 12.06.2024 klo 10:06

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pönttöuunin korjaus saa kotitalousvähennystä. Pönttöuunin korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 pönttöuunin korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Vanhan pönttöuunin tulipesän korjaus

Vanhan pönttöuunin korjaaminen on usein haasteellista ja ennen korjaustöiden aloittamista pönttöuunin kunto ja korjaustarve kannattaa arvioida perusteellisesti. Esimerkiksi tulipesän korjaaminen voidaan suorittaa onnistuneesti ja ilman suuria purkutöitä silloin, kun pönttöuunin kuori on ehjä ja yleiskunto on muutoinkin hyvä. Mikäli pönttöuuni on erittäin huonossa kunnossa, saattaa helpoin ja kestävin korjausratkaisu olla vanhan pönttöuunin purkaminen ja uuden muuraaminen. Ammattilaiselta tällaiseen korjaustyöhön menee aikaa yleensä noin yhden työpäivän verran.

Vanhan pönttöuunin kuoren korjaus

Pönttöuunin kuoren korjaaminen on yleensä helpointa toteuttaa vaihtamalla koko peltikuori uuteen, sillä pellin paikkaaminen siististi ja huomaamattomasti on erittäin vaikeaa. Mikäli peltikuoren haluaa paikata kannattaa jättää tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin saat nopeasti selville useamman ammattilaisen korjausehdotukset sekä hinnat.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Takan korjaus hinta Leivinuunin korjaus hinta Puuhellan korjaus hinta Avotakan korjaus hinta Haljenneen takan korjaus hinta Leivinuunin arinan korjaus hinta Leivinuunin halkeamien korjaus hinta Leivinuunin holvin korjaus hinta Leivinuunin laen korjaus hinta Leivinuunin pinnan korjaus hinta Leivinuunin pohjan korjaus hinta Leivinuunin tulipesän korjaus hinta Puuhellan entisöinti hinta Puuhellan tulipesän korjaus hinta Puulieden kunnostus hinta
Pönttöuunin korjaus hinta

Kilpailuta pönttöuunin korjaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä