Matkavakuutus

Matkavakuutus

Matkavakuutus

Tarvitsetko palvelua matkavakuutus?

Kilpailuta matkavakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Matkavakuutus – Mitä tarkoittaa matkavakuutus?

Päivitetty: 22.11.2023 klo 00:11

Hakusessa vakuutus kotimaan tai ulkomaan matkalle? Erilaiset matkavakuutukset, myös lapsen, nuorenaikuisen tai perheen matkustajavakuutus, antavat turvaa niin matkustajille, matkustajien matkatavaroille kuin mahdollisille vahingoille, joita matkustajat aiheuttavat muille matkan aikana.

Toisille paras tarjous on kattava ja kansainvälinen vakuutus, toisille saattaa sopia jatkuva vakuutus vuodeksi ja osalle riittää määräaikainen ja edullinen vakuutus viikoksi.

Mitä maksaa matkavakuutus?

Katso hintasivu: Matkavakuutus hinta

Saako matkavakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta matkavakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Halvin matkustajavakuutus vai laaja matkustajavakuutus?

Monesti tähän kysymykseen osaa antaa parhaimman vastauksen matkustaja itse. Loppupeleissä kyse on matkailijan riskinsietokyvystä ja myös matkan tarkoituksesta. Monesti halvin matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkalla alkaneen sairauden hoitokulut sekä kadonneet matkatavarat, mutta ei esimerkiksi matkan peruuntumisesta aiheutuvia kuluja. Laaja matkustajavakuutus voidaan puolestaan sopia korvaamaan esimerkiksi kaikenlaiset tapaturmat, matkan peruuntuminen tai vaikkapa ambulanssilento takaisin Suomeen.

Vertaa matkavakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus matkalle? Matkavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että matkalle lähtijä vertailee ennen matkaa useampia matkavakuutuksia sekä niiden kattavuutta keskenään. Matkavakuutusvertailun avulla katat sujuvasti esimerkiksi kaikki hoitokulut ilman ylärajaa tai omavastuuta. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Jatkuva tai määräaikainen matkavakuutussopimus eri tarpeisiin

Matkavakuutussopimuksia on yleensä kahdenlaisia. Mistä matkaaja tietää, kumpi sopii omiin tarpeisiin paremmin? Tässä pari vinkkiä:

  • jatkuva matkavakuutus
    • sopii etenkin henkilöille, jotka matkustelevat tiuhaan tahtiin esimerkiksi enemmän kuin 2–3 kertaa vuodessa tai jos matkan pituuden ovat useita viikkoja tai kuukausia
  • määräaikainen matkavakuutus
    • sopii etenkin yksittäiselle matkalle ja jos matkoja tehdään keskimäärin noin yksi kappale vuodessa

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Matkavakuutus

Kilpailuta matkavakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä