Mopon vakuutus

Mopon vakuutus

Mopon vakuutus

Tarvitsetko palvelua mopon vakuutus?

Kilpailuta mopon vakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Mopon vakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.11.2022 klo 19:11

Hakusessa vakuutus mopoon? Erilaiset mopovakuutukset, kuten liikennevakuutus, kaskovakuutus tai muu vakuuttaminen, turvaavat kuskille, mopolle sekä myös ulkopuolisille mahdollisesti aiheutavat vahingot. Mopovakuutus otetaan tyypillisesti sille kuljettajalle, joka ajelee mopolla eniten. Vakuutettava mopo voi olla esimerkiksi uusi moposkootteri tai vaikkapa vanha Pappa-Tunturi.

Mitä maksaa mopon vakuutus?

Katso hintasivu: Mopon vakuutus hinta

Saako mopovakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta mopon vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Mopojen vakuutusvertailu netissä

Mistä paras vakuutus mopolle? Mopovakuutuksen kilpailuttaminen on tätä nykyä nopeaa netissä. Mopoihin liittyvien vakuutusten sisältö, laajuus sekä hinnat vaihtelevat vaihtelevat ihmeellisen paljon, eli mopojen vakuutusten vertailu tuottaa usein säästöjä. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Halvin mopon vakuutus vai laaja mopon vakuutus?

Riippuu siitä, kuinka paljon haluat itse kantaa riskiä. On tavallista, että halvin mopon vakuutus eli pelkkä mopon liikennevakuutus ei korvaa kuin toisille osapuolille aiheutuvat vahingot. Suppeampi mopon vakuutus kattaa normaalisti vain minimivahingot eli esimerkiksi varkauden tai ilkivallan. Laaja mopon vakuutus korvaa yleensä esimerkiksi kaatumiset, törmäykset, kolarit muiden ajoneuvojen kanssa, varkaudet, ilkivallan ja tulipalon.

Mopovakuutussopimus monille eri mopoille

Moposta käytetään monesti myös nimityksiä skootteri ja moposkootteri. Esimerkkejä vakuutettavien mopojen muista niimityksistä:

  • Custom-mopo
  • Enduromopo
  • Invalidimopo
  • Mopo
  • Mopoauto
  • Moposkootteri
  • Pappamopo
  • Sähkömopo
  • Tossumopo
  • Urheilumopo

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Mopon vakuutus

Kilpailuta mopon vakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä