Sijoitusvakuutus

Sijoitusvakuutus

Sijoitusvakuutus

Tarvitsetko palvelua sijoitusvakuutus?

Kilpailuta sijoitusvakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sijoitusvakuutus – Mitä tarkoittaa sijoitusvakuutus?

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sijoitusvakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Säästöhenkivakuutus voidaan ottaa itselle tai läheiselle

Niin kokeneille kuin aloittelevillekin sijoittajille on tarjolla monia eri sijoituskohteita. Säästöhenkivakuutukset ovat usein vakuutusyhtiöiden tarjoamia sijoitustuotteita, joiden avulla voidaan varautua kätevästi esimerkiksi omaan vanhenemiseen. Ajan saatossa työkyky saattaa laskea tai loppua kokonaan ja sen myötä myös ansiotulojen määrä pienenee. Ikääntyminen voi tuoda eteen myös sairauksia, joiden hoitaminen vaatii taloudellisia resursseja.

Vakuutussäästämistä tehdään aktiivisesti myös vaikkapa omien perheenjäsenten hyväksi. Sijoitusajan jälkeen vakuutussäästöt voidaan nostaa ulos etukäteen nimetylle henkilölle. Edunsaaja voi olla esimerkiksi lapsi tai lapsenlapsi.

Vakuutussäästäminen tuo veroetuja

Erilaiset vakuutuskuoret, myös kapitalisaatiosopimus, ovat mielenkiintoisia sijoituskohteita etenkin verotuksellisesta näkökulmasta. Säästämisen aikana kertyneistä voitoista, saaduista osingoista tai sijoituskohteiden vaihtamisesta ei pääsääntöisesti makseta veroja. Tämä tarkoittaa sitä, että ”korkoa korolle” –efekti vahvistuu ja varallisuus kasvaa nopeammin. Verot tulevat tyypillisesti maksuun vasta siinä vaiheessa, kun säästäjä lunastaa sijoitukset.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sijoitusvakuutus

Kilpailuta sijoitusvakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä