Syntymättömän lapsen vakuutus

Syntymättömän lapsen vakuutus

Syntymättömän lapsen vakuutus

Tarvitsetko palvelua syntymättömän lapsen vakuutus?

Kilpailuta syntymättömän lapsen vakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Syntymättömän lapsen vakuutus – Mitä tarkoittaa syntymättömän lapsen vakuutus?

Päivitetty: 03.08.2023 klo 17:08

Hakusessa vakuutus syntymättömälle lapselle tai vauvalle? Syntymättömän lapsen vakuutukset, myös raskausajan tai syntyvän vauvan vakuutus, turvaavat äidin ja lapsen esimerkiksi jo odotusaikana, synnytyksen aikana sekä lapsen myöhemmiltä sairauksilta tai tapaturmilta.

Mitä maksaa syntymättömän lapsen vakuutus?

Katso hintasivu: Syntymättömän lapsen vakuutus hinta

Saako syntymättömän lapsen vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta syntymättömän lapsen vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Halvin vai laajin vakuutus syntyvälle lapselle?

Monet tulevat huoltajat ja vanhemmat miettivät lapselleen sekä mahdollisesti myös odottavalle äidille sopivaa vakuutuspakettia. Usein halvin syntyvän vauvan vakuutus tuo vähemmän turvaa ja kattaa esimerkiksi vain vastasyntyneen vauvan tapaturmien tai sairauksien hoitamisen. Toisaalta laaja syntyvän vauvan vakuutus voi turvata äidille esimerkiksi pitkäaikaisen hoidon sairaalassa tai kattaa vauvan synnynnäisten sairauksien tai vammojen hoidon kokonaan tai osittain.

Vertaa syntymättömien lasten vakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus syntymättömälle lapselle? Syntyvien lasten vakuutusten kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertailet monia vakuutuspaketteja sekä niiden sisältöjä toisiinsa. Mikäli lapsi syntyy esimerkiksi keskosena, syntyvän lapsen vakuutusvertailu antaa turvan vauvallesi myös mahdollisesta pitkäaikaisesta sairaalahoidosta. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Syntymättömän lapsen vakuutussopimus, milloin sen voi solmia?

Monet odottavat äidit sekä isät haluavat turvata lapsensa sekä odottaa lapsen syntymistä rauhallisin mielin. Yleensä vakuutussopimuksen voi solmia, kun raskautta on takana 9-12 viikkoa. Vakuutuspäätökseen vaikuttavat esimerkiksi viikon 9 jälkeen tehty ultraäänitutkimus, äidin ikä sekä yleisen terveysselvityksen tulokset.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Syntymättömän lapsen vakuutus

Kilpailuta syntymättömän lapsen vakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä