Työkyvyttömyysvakuutus

Työkyvyttömyysvakuutus

Työkyvyttömyysvakuutus

Tarvitsetko palvelua työkyvyttömyysvakuutus?

Kilpailuta työkyvyttömyysvakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Työkyvyttömyysvakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 16.11.2022 klo 21:11

Hakusessa vakuutus työkyvyttömyyden varalle? Erilaiset työkyvyttömyysvakuutukset turvaavat työkyvyttömyyden takia menetettyjä tuloja enemmän kuin lakisääteinen työkyvyttömyyseläke.

Mitä maksaa työkyvyttömyysvakuutus?

Katso hintasivu: Työkyvyttömyysvakuutus hinta

Saako työkyvyttömyysvakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta työkyvyttömyysvakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Työkyvyttömyysvakuutusten vertailu netissä

Mistä paras vakuutus työkyvyttömyyden varalle? Ennen työkyvyttömyysvakuutuksen kilpailuttamista on hyvä kartoittaa, minkälaista vakuutusta tarvitset. Lakisääteinen työkyvyttömyyseläke korvaa parhaimmillaan 60% aiemmin tienatusta palkasta, joten työkyvyttömyysvakuutuksen hankkiminen luo taloudellista turvaa mahdollisen työkyvyn menettämisen varalle. Yleisimmät työkyvyttömyyteen liittyvät vakuutukset ovat yksityishenkilöiden hankkimat työkyvyttömyysvakuutukset, sillä työnantajan hankkima lakisääteinen vakuutus ei korvaa työntekijän menetettyjä ansioita. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Halvin työkyvyttömyysvakuutus vai laaja työkyvyttömyysvakuutus?

Riippuu siitä, kuinka paljon haluat turvaa tulevaisuuden varalle. Tavallinen käytäntö menee siten, että halvin työkyvyttömyysvakuutus korvaa sellaiset työkyvyttömyystilanteet, jotka aiheutuvat työaikana tai välittömästi työhön liittyvän matkan aikana. Laaja työkyvyttömyysvakuutus voidaan laajentaa koskemaan myös vapaa-aikana tapahtuvia työkyvyn menettämiseen liittyviä vahinkoja. Parhaimmillaan vakuutus korvaa kaikki mahdolliset työkyvyttömyyteen liittyvät ansionmenetykset.

Työkyvyttömyysvakuutussopimus monien eri tilanteiden varalle

Työkyvyttömyyden aiheuttava tapaturma tapahtuu tilastoiden mukaan useammin kotona tai vapaa-ajalla kuin töissä. Työkyvyttömyysvakuutuksen avulla turvaat oman taloudellisen tulevaisuutesi, vaikka työkyvyn estävä sairaus tai tapaturma sattuisikin kohdalle. Työkyvyttömyys voi olla tapaturmasta tai sairaudesta riippuen hetkellistä tai pysyvää.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Työkyvyttömyysvakuutus

Kilpailuta työkyvyttömyysvakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä