MV Ilmanvaihto Oy

Yrityksen nimi
MV Ilmanvaihto Oy
Y-tunnus
3247015-4
Osoite
Kangasvuokontie 12 12240 Hausjärvi
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Ennakkoperintärekisteri
Kotitalousvähennyskelpoinen
ALV-rekisteri
Kaupparekisteri

Löydä tekijä

Kodinplazan avulla vertailet palveluntarjoajat yhdellä tarjouspyynnöllä.

Yrityksen suositukset (9)

Kaikki sujui sopimuksen mukaan. Erittäin ystävällinen palvelu ja selvästi hyvä ammattilainen.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Tammela

Nopea yhteydenotto ja kilpailukykyinen hinta. Sovittu työ tehtiin sovittuna aikana ja samalla korjattiin pari huomattua pikkuvikaa. Todella asiakaspalveluhenkinen yrittäjä. Voin suositella.

Ilmastointihuolto, Sipoo

Ystävällinen ja joustava palvelu. Hintataso kohdillaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Espoo

Yhteydenottopyyntöön vastattiin nopeasti. Heti tuli vaikutelma, että yritys on kiinnostunut minulle ajankohtaisesta ongelmasta, johon yritys heti paneutui huolellisesti. Asiointi oli erittäin sujuvaa, asiakaspalvelu asiantuntevaa, reipasta, huolellista ja perusteellista. Aikataulut pitivät. Erittäin asiantuntevaa, ja hyvää palvelua. Jatkossakin aion asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kiitettävää.

Ilmanvaihtokone, Loppi

Hienosti kaveri hoiti homman. Kaikki meni kuten oli etukäteen sovittu. Asiakaspalvelua parhaasta päästä. Varmasti käytän uudelleen jos joskus tulee tarve.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Hollola

Monenlaista touhuajaa olen kymmenien vuosien aikana rakennusalalla nähnyt ja huonoon työn laatuun ja surkeaan asiakaspalveluun olen ehtinyt jo tottuakin. Tällä kerralla oli täysin toisin ja olin todellakin positiivisesti yllättynyt. Tällaisia yrityksiä kun tulisi rakennusalalle paljon lisää, alan toimintakulttuuri voisi vähitellen nousta viime vuosisadalta tähän päivään.

Tämän kertaisessa IV-huollossa meni kaikki täysin odotusten mukaan. Aikataulu kuten sovittiin, kaikki työt kuten sovittiin, hinta kuten sovittiin ja mikä parasta, tekijän asenne ja käyttäytyminen oli aivan huippuluokkaa. Ammattitaitoa tuntui riitävän enemmän kuin tarpeeksi ja neuvoja sekä tietoa tuli itsellekin reilulla kädellä.

Ei ole epäilystäkään, että seuraavallakin kerralla tilaukseni menee samaan osoitteeseen. Ja ehdottomasti suosittelen yritystä muille IV-huoltopalvelua tarvitseville.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Hyvinkää

Ammattitaitoinen tekijä. Lämpimästi suosittelen

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Helsinki