Rakennus kuivaus & Saneeraus Welldefence OY logo
Rakennus kuivaus & Saneeraus Welldefence OY
Rakennus kuivaus & Saneeraus Welldefence OY
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Henkilöstön määrä
8
Ennakkoperintärekisteri
(kotitalousvähennys mahdollista)
ALV-rekisteri
Työnantajarekisteri
Kaupparekisteri

Löydä paras yritys etsimällesi palvelulle

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi yritysten tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras yritys helpommin
Katso kaikki palvelut ja jätä tarjouspyyntö

Yrityksen esittely – Rakennus kuivaus & Saneeraus Welldefence OY

Vesivahinkojen korjaukset
Onko kotonasi tai toimitilassasi tapahtunut hiljattain vesivahinko? Me hoidamme vesivahingon korjaukset ripeästi tekemällä kartoituksen, sekä tuomme kuivaimet paikalle ja aloittamalla purkutyöt nopeasti. Ota heti yhteyttä meihin, jotta pystymme aloittamaan työn välittömästi ja ehkäisemään laajemmat kosteus- ja homevauriot.

Maalaustyöt
Haluatko uutta väriä elämääsi? Meiltä löydät osaavaa maalauspalvelua. Teemme niin sisä- kuin ulkomaalauksiakin toiveidesi mukaan. Suunnittelemme mielellämme kanssasi, minkälaisen lopputuloksen haluat

Sisätilojen purkutyöt / rakennus & muutostyöt a,,attiataidolla! Laatutakuulla aina!
Teemme rakennusten sisätilojen purkutöitä sopivia työkoneita käyttäen, siististi, tehokkaasti ja ekologisesti. Erilaiset sisäilmaongelmat, käytetty asbesti ja vanhojen kiinteistöjen heikot rakenteet vaativat monesti purkutöitä. Meille ovat tärkeitä työn suunnitelmallisuus ja turvallisuus. Ammattilaisemme hoitavat sekä purkusuunnitelmat että purkutyöt vaaratilanteet ja vastuukysymykset huomioiden. Voit luottaa siis vahvaan ammattitaitoomme. Teemme työmme aikataulun mukaisesti ja vaivattomasti. Meiltä onnistuvat niin pienet kuin suuremmatkin purkutyöt.
Kerro meille, minkälaiset purkutyöt ovat sinua vastassa – me hoidamme loput.

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit
Minkälaisesta värimaailmasta sinä inspiroidut? Pidätkö modernista tyylistä vai romanttisesta tunnelmasta? Haluamme tehdä keittiö- ja kylpyhuoneremontit kanssasi niin, että kotisi tärkeimmistä tiloista tulee entistä käytännöllisempiä, kauniita värejä ja muotoja unohtamatta.

Autamme kalusteiden valinnassa, hoidamme asennuksen, mitoituksen ja rakennusmääräysten noudattamisen niin, että sinun ei tarvitse muuta kuin päättää tyylillisistä seikoista. Voit luottaa vuosien kokemukseemme kodin remonttien tekijänä.
- vesikattojen ilmaiset kuntoarviot ja kuntokartoitukset
- vesikattojen pesu ja puhdistus
- vesikattojen pinnoitus ja/tai suojakäsittely
Kaikki käyttämämme aineet ovat ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä. Kun teet yhteistyötä meidän kanssa, saat takuun vastuullisuudesta, laadusta, luotettavuudesta sekä ammattitaidosta.

Nähdään työmaalla, terveisin Terveen ja paremman asumisen pitkäaikaisin luotteva kumppani! OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN - SOVITAAN JA KARRTOITETAAN TILANNE, MEILTÄ MYÖS SUUNNITTELU INSINÖÖRIEMME KANSSA UUDITYÖMAILLA ALUSTA LOPPUUN.

Yrityksen kotisivut: https://www.welldefenceoy.fi

Käyttäjien suositukset - Rakennus kuivaus & Saneeraus Welldefence OY

PAULI LEHTINEN