Mittatilausikkunat

Mittatilausikkunat hinta

Mittatilausikkunat

Paljonko maksaa mittatilausikkunat?

Mittatilausikkunoiden hinta on keskimäärin 854 €

Hinnan vaihteluväli 264 € – 1 952 €

Vertaile alueesi ikkunayritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Mittatilausikkunoiden hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mittatilausikkunat – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 17.01.2023 klo 07:01

Ikkunat mittatilaustyönä maksavat noin 150,00 – 2 500,00 € per ikkuna. Esimerkiksi kolmen normaalikokoisen ikkunan teettäminen mittatilaustyönä voisi maksaa 650,00 €.

Miten mittatilausikkunoiden hinta muodostuu?

Mittatilausikkunoiden hintoihin vaikuttavat esimerkiksi:

 • ikkunakarmin koko
 • ikkunan tyyppi: ei-aukeava, aukeaa sisään, aukeaa ulos jne.
 • lasituksen tyyppi: yksi- kaksi- vai kolmekerroksinen
 • lasin paksuus: lämpölasi, terassilasi vai normaali ikkunalasi

Mittatilaustyönä tehtävien ikkunoiden hintaan vaikuttaa ensimmäiseksi totta kai ikkunakarmin koko eli kuinka leveä tai korkea ikkuna on kyseessä. Toiseksi tulee miettiä, millainen ikkunatyyppi kiinteistöön halutaan valita eli aukeaako ikkuna sisäänpäin, ulospäin vai tarvitseeko ikkunan aueta ollenkaan. Myös lasituksen tyyppi vaikuttaa materiaali- ja asennuskustannuksiin. Kolmekerroksisen ikkunan teettäminen on kalliimpaa kuin yksikerroksisen ikkunan teettäminen esimerkiksi kuistille tai terassille. Hinnoissa kannattaa huomioida myös lasin paksuus, lämpökertoimet sekä varustelu esimerkiksi sälekaihtimien osalta. Nyrkkisääntönä on, että erilaisten erikoisikkunoiden, kuten loivakaaristen, vinopäisten, ellipsien tai monikulmaisten ikkunoiden teettäminen maksaa standardikokoisia ikkunoita enemmän.

Saako mittatilausikkunoista kotitalousvähennystä?

Palvelusta mittatilausikkunat saa kotitalousvähennystä. Mittatilausikkunat on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 mittatilausikkunoiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kilpailuta ikkunat mittatilaustyönä

Mittatarkkoja ikkunoita voidaan hyödyntää lukuisissa eri kohteissa, kuten esimerkiksi:

 • mökki-ikkunat
 • omakotitalon ikkunat
 • rivitalon ikkunat
 • autotallin ikkunat
 • saunan ikkunat
 • uudiskohteen ikkunat
 • remonttikohteen ikkunat

Tarvitsetko ikkunat mittatilauksena? Monesti juuri remontin yhteydessä saatetaan huomata, että varsinkin useita kymmeniä vuosia sitten rakennetuissa kiinteistöissä ikkunoiden koko ei noudata laisinkaan yhtenäistä linjaa. Esimerkiksi mökillä aikoinaan rakennettuihin ikkunoihin ei meinaa löytyä sopivaa mallia. Toisissa kohteissa, kuten esimerkiksi kellareissa, jokainen ikkuna saattaa olla erikokoinen. Mikäli kiinteistön olemassa olevia seinärakenteita ei haluta lähteä purkamaan tai muuttamaan, on tarpeeseen räätälöityjen ikkunoiden käyttäminen monessa kohteessa enemmän kuin helpompaa.

Mittatarkkoihin ikkunoihin liittyy totta kai myös varustelu, joka tarkoittaa esimerkiksi sälekaihtimien, raitisilmaventtiilien tai hyttysverkkojen tekeminen kiinteistön tyyliin tai käyttötarkoitukseen sopivaksi. Jokainen ikkuna on näiden lisäksi mahdollista saada erivärisillä maaleilla, erimallisilla ristikoilla tai erisuuruisilla vahvuuksilla.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

Mittatilausikkunat hinta

Kilpailuta mittatilausikkunat hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä