Mittatilausikkunat

Mittatilausikkunat – Mitä tarkoittaa mittatilausikkunat?

Mittatilausikkunat

Tarvitsetko palvelua mittatilausikkunat?

Kilpailuta mittatilausikkunat nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Mittatilausikkunat – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.05.2023 klo 19:05

Tarvitsetko ikkunat mittojen mukaan?Mittatilaustyönä tai mittatilauksena tehtyjen ikkunoiden avulla voidaan toteuttaa minkä tahansa kohteen ikkunaratkaisut halutulla tavalla.

Ikkunoiden ominaisuuksiin voivat vaikuttaa esimerkiksi ikkuna-aukon koko ja muoto, ikkunan tyyppi (avattava vs. ei-avattava) sekä lasitus (2- vai 3-lasinen jne.).

Mitä maksaa mittatilausikkunat?

Katso hintasivu: Mittatilausikkunat hinta

Saako mittatilausikkunoista kotitalousvähennystä?

Palvelusta mittatilausikkunat saa kotitalousvähennystä. Mittatilausikkunat on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 mittatilausikkunoiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kilpailuta ikkunat mittatilaustyönä

Mittatarkkoja ikkunoita voidaan hyödyntää lukuisissa eri kohteissa, kuten esimerkiksi:

  • mökki-ikkunat
  • omakotitalon ikkunat
  • rivitalon ikkunat
  • autotallin ikkunat
  • saunan ikkunat
  • uudiskohteen ikkunat
  • remonttikohteen ikkunat

Tarvitsetko ikkunat mittatilauksena? Monesti juuri remontin yhteydessä saatetaan huomata, että varsinkin useita kymmeniä vuosia sitten rakennetuissa kiinteistöissä ikkunoiden koko ei noudata laisinkaan yhtenäistä linjaa. Esimerkiksi mökillä aikoinaan rakennettuihin ikkunoihin ei meinaa löytyä sopivaa mallia. Toisissa kohteissa, kuten esimerkiksi kellareissa, jokainen ikkuna saattaa olla erikokoinen. Mikäli kiinteistön olemassa olevia seinärakenteita ei haluta lähteä purkamaan tai muuttamaan, on tarpeeseen räätälöityjen ikkunoiden käyttäminen monessa kohteessa enemmän kuin helpompaa.

Mittatarkkoihin ikkunoihin liittyy totta kai myös varustelu, joka tarkoittaa esimerkiksi sälekaihtimien, raitisilmaventtiilien tai hyttysverkkojen tekeminen kiinteistön tyyliin tai käyttötarkoitukseen sopivaksi. Jokainen ikkuna on näiden lisäksi mahdollista saada erivärisillä maaleilla, erimallisilla ristikoilla tai erisuuruisilla vahvuuksilla.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Mittatilausikkunat

Kilpailuta mittatilausikkunat Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä