Keittiön vesieristys

Keittiön vesieristys hinta

Keittiön vesieristys

Paljonko maksaa keittiön vesieristys?

Keittiön vesieristyksen hinta on keskimäärin 234 €

Hinnan vaihteluväli 44 € – 610 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Keittiön vesieristyksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Keittiön vesieristys – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 12.09.2022 klo 15:09

Keittiön vedeneristys maksaa keskimäärin noin 200,00 € – 1.000 € riippuen mitä keittiössä halutaan suojataa. Mahdollinen laatoitus tyypillisesti nostaa hintaa.

Miten keittiön vesieristyksen hinta muodostuu?

Keittiön vesieristyksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • vesieristyksen kohde: allaskaappi, kaakelit jne.
  • kaakeloitavan välitilan pinta-ala
  • vedeneristyksen materiaalit keittiön osalta

Kun lähdetään arvioimaan vedeneristyksen kustannuksia keittiössä, tulee ensinnäkin huomioida kohde, mihin vesieristys tehdään. Eristys voidaan tehdä esimerkiksi pelkästään allaskaappia ympäröiville alueille tai välitilan kaakeleille, mutta myös astianpesukonetta ympäröivälle alueelle. Tehdäänkö vesieristys kaikkiin edellä mainittuihin paikkoihin vai vaan osaan, vaikuttaa hintojen muodostumiseen. Jos kaikki kolme osa-aluetta saavat vedeneristyksen, maksaa se enemmän kuin pelkästään yhden osa-alueen vesieristyksen tekeminen. Jos puhutaan pelkästään välitilasta, tulee kustannuksia arvioitaessa kartoittaa laatoitettavan tai kaakeloitavan välitilan pinta-ala. Nyrkkisääntö on, että suurempi välitila tarvitsee vedeneristyksen osalta enemmän materiaaleja ja tästä syystä maksaakin enemmän.

Saako keittiön vesieristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta keittiön vesieristys saa kotitalousvähennystä. Keittiön vesieristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 keittiön vesieristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Keittiön allaskaapin vesieristys

Usein allaskaapin tausta vesieristetään täysin, sillä pienetkin vuodot muodostavat suuren vesimäärän vuosien saatossa, joka saattaa aiheuttaa kosteusvaurion keittiössä.

Kosteussulku keittiöön

Keittiön kosteussulku eli kosteussuojaus ottaa huomioon alustatilan useat riskitekijät. On aina mahdollista, että kodinkoneiden kuten esimerkiksi astianpesukoneen liitosjohto tai poistoputki saattaa lähteä paikoiltaan tai muutenkin erilaiset kytkennät saattavat vuotaa. Tästä syystä usein esimerkiksi astianpesukoneen tai tiskipöydän alle asennetaan kaukalomainen vedeneristys, joka yltää edestä katsottuna myös lattian eli lattiapäällysteen päälle.

Myös suojaputkien käyttö läpivientikohdissa on erittäin suositeltavaa, sillä ne saattavat liikkua vuosien saatossa. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman vähäistä, voidaan keittiöhanojen sekä kytkentäjohtojen osalta käyttää esimerkiksi putkipidikkeitä tai kiintopisteitä.

Keittiön välitilan vesieristys

Välitilan vedeneristys varmistaa sen, ettei keittiössä esimerkiksi kokkauksen tai tiskauksen aikana lentävät vesiroiskeet pääse rakenteisiin. Yksittäinen roiske ei välttämättä vielä aiheuta vahinkoja, mutta useat roiskeet useiden vuosien ajan saattavat tehdä tuhojaan keittiössä.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Keittiön vesieristys hinta

Kilpailuta keittiön vesieristys hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä