Keittiötason öljyäminen

Keittiötason öljyäminen hinta

Keittiötason öljyäminen

Paljonko maksaa keittiötason öljyäminen?

Keittiötason öljyämisen hinta on keskimäärin 218 €

Hinnan vaihteluväli 88 € – 610 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Keittiötason öljyämisen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Keittiötason öljyäminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 05.12.2022 klo 10:12

Keittiön puutasojen öljyäminen tai muu kunnostaminen maksaa keskimäärin noin 150,00 € – 1.000 € tasojen lukumäärästä sekä tehtävistä toimenpiteistä riippuen.

Miten keittiötason öljyämisen hinta muodostuu?

Keittiötason öljyämisen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • keittiötasojen nykyinen kunto
  • tarvittavien kunnostustöiden määrä
  • öljyttävien puutasojen koko ja pinta-ala

Arvioitaessa puutasojen tai työtasojen öljyämisen kustannuksia, on ensinnäkin otettava huomioon keittiötasojen kunto ennen kunnostustöitä. Kuten monessa urakassa, myös öljyämisessä on tärkeää huomioida tarvittavien esivalmistelutöiden laajuus. Mikäli keittiötaso on lähtökohtaisesti huonossa kunnossa eli siinä on selvää kulumaa, veitsen jälkiä, ruoka-aineiden imeytymistä tai jopa tussin jälkiä lapsien piirtämisleikeistä, vievät esivalmistelutyöt enemmän aikaa, joka vaikuttaa myös öljyämisurakan kokonaishintaan. Vaikkakin pöytä olisi hyvässä kunnossa, kannattaa sille silti tehdä hionta, sillä hiominen saa lopputuloksen näyttämään paremmalta ja öljyn imeytymään paremmin. Lopuksi on totta kai huomioitava puutasojen koko, lukumäärä ja pinta-ala. Nyrkkisääntö on, että mitä enemmän öljyttäviä puu- tai työtasoja, sitä enemmän öljyämiseen käytetään aikaa.

Saako keittiötason öljyämisestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta keittiötason öljyäminen saa kotitalousvähennystä. Keittiötason öljyäminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 keittiötason öljyämisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Puisen työtason hiominen, öljyäminen ja kunnostus

Esimerkiksi keittiön puutason kunnostus alkaa pintojen huolellisella puhdistuksella. Laimea astianpesuaine tai muut kaupasta puisten pintojen puhdistukseen soveltuvat puhdistusaineet soveltuvat pintojen puhdistukseen. Puhdistuksen jälkeen työtason annetaan kuivua, jonka jälkeen vuorossa on keittiötason hiominen.

Puutason hionta tehdään sen takia, että puhdistuksen aikana saattaa pinnalle nousta puukuituja. Hiomisen jälkeen työtasoöljy levitetään joko liinan tai siveltimen avulla ja annetaan sen imeytyä puuhun noin 5–15 minuutin ajan, jonka jälkeen ylimääräinen öljy voidaan pyyhkäistä pois. Kun urakka on saatu valmiiksi, voidaan lopuksi pestä öljyämiseen käytetyt välineet ja laittaa säilytykseen seuraavaa kertaa varten.

Muista myös pöydän tai ruokapöydän öljyäminen

Keittiössä työtasoja voi olla useissa eri paikoissa ja usein myös ruokapöytä tai muu pöytä kannattaa öljytä säännöllisesti. Monesti huomataan, että pöytä on päässyt vuosien saatossa huonompaan ja huonompaan kuntoon, sillä sitä ei ole öljytty käyttöönottamisen jälkeen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

Keittiötason öljyäminen hinta

Kilpailuta keittiötason öljyäminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä