Keittiön vesieristys

Keittiön vesieristys

Keittiön vesieristys

Tarvitsetko palvelua keittiön vesieristys?

Kilpailuta keittiön vesieristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Keittiön vesieristys – Mitä tarkoittaa keittiön vesieristys?

Päivitetty: 30.09.2023 klo 09:09

Keittiön vedeneristys estää pienien tihkuvuotojen pääsemisen rakenteisiin tai alapuolisiin tiloihin. Tyypillisesti keittiön kosteussulku voi tarkoittaa esimerkiksi välitilan tai allaskaapin vesieristystä.

Mitä maksaa keittiön vesieristys?

Katso hintasivu: Keittiön vesieristys hinta

Saako keittiön vesieristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta keittiön vesieristys saa kotitalousvähennystä. Keittiön vesieristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 keittiön vesieristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Keittiön allaskaapin vesieristys

Usein allaskaapin tausta vesieristetään täysin, sillä pienetkin vuodot muodostavat suuren vesimäärän vuosien saatossa, joka saattaa aiheuttaa kosteusvaurion keittiössä.

Kosteussulku keittiöön

Keittiön kosteussulku eli kosteussuojaus ottaa huomioon alustatilan useat riskitekijät. On aina mahdollista, että kodinkoneiden kuten esimerkiksi astianpesukoneen liitosjohto tai poistoputki saattaa lähteä paikoiltaan tai muutenkin erilaiset kytkennät saattavat vuotaa. Tästä syystä usein esimerkiksi astianpesukoneen tai tiskipöydän alle asennetaan kaukalomainen vedeneristys, joka yltää edestä katsottuna myös lattian eli lattiapäällysteen päälle.

Myös suojaputkien käyttö läpivientikohdissa on erittäin suositeltavaa, sillä ne saattavat liikkua vuosien saatossa. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman vähäistä, voidaan keittiöhanojen sekä kytkentäjohtojen osalta käyttää esimerkiksi putkipidikkeitä tai kiintopisteitä.

Keittiön välitilan vesieristys

Välitilan vedeneristys varmistaa sen, ettei keittiössä esimerkiksi kokkauksen tai tiskauksen aikana lentävät vesiroiskeet pääse rakenteisiin. Yksittäinen roiske ei välttämättä vielä aiheuta vahinkoja, mutta useat roiskeet useiden vuosien ajan saattavat tehdä tuhojaan keittiössä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Keittiön vesieristys

Kilpailuta keittiön vesieristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä