Keittiön vesieristys

Tarvitsetko palvelua keittiön vesieristys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Keittiön vesieristys

Keittiön vedeneristys vähentää vesivahingon riskiä

Keittiön vedeneristyksen avulla estetään pienien tihkuvuotojen pääseminen rakenteisiin tai alapuolisiin tiloihin.

Vertaile vesieristys keittiö vaivattomasti

Minkälaisesta keittiön vedeneristyksestä onkaan kyse, löydät keittiövesieristämisen ammattilaiset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • allaskaapin vesieristys
  • keittiön kosteussulku
  • välitilan vesieristys

Keittiön allaskaapin vesieristys

Usein allaskaapin tausta vesieristetään täysin, sillä pienetkin vuodot muodostavat suuren vesimäärän vuosien saatossa, joka saattaa aiheuttaa kosteusvaurion keittiössä.

Kosteussulku keittiöön

Keittiön kosteussulku eli kosteussuojaus ottaa huomioon alustatilan useat riskitekijät. On aina mahdollista, että kodinkoneiden kuten esimerkiksi astianpesukoneen liitosjohto tai poistoputki saattaa lähteä paikoiltaan tai muutenkin erilaiset kytkennät saattavat vuotaa. Tästä syystä usein esimerkiksi astianpesukoneen tai tiskipöydän alle asennetaan kaukalomainen vedeneristys, joka yltää edestä katsottuna myös lattian eli lattiapäällysteen päälle.

Myös suojaputkien käyttö läpivientikohdissa on erittäin suositeltavaa, sillä ne saattavat liikkua vuosien saatossa. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman vähäistä, voidaan keittiöhanojen sekä kytkentäjohtojen osalta käyttää esimerkiksi putkipidikkeitä tai kiintopisteitä.

Keittiön välitilan vesieristys

Välitilan vedeneristys varmistaa sen, ettei keittiössä esimerkiksi kokkauksen tai tiskauksen aikana lentävät vesiroiskeet pääse rakenteisiin. Yksittäinen roiske ei välttämättä vielä aiheuta vahinkoja, mutta useat roiskeet useiden vuosien ajan saattavat tehdä tuhojaan keittiössä.

Kilpailuta keittiön vesieristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä