Keittiön vesieristys: tietoa

Tarvitsetko palvelua keittiön vesieristys?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Keittiön vesieristys

Keittiön vesieristys: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 19.05.2020 klo 21:05

Katso hintasivu:

Keittiön vesieristys hinta

Tulossa myöhemmin!

Keittiön vedeneristyksen avulla estetään pienien tihkuvuotojen pääseminen rakenteisiin tai alapuolisiin tiloihin.

Minkälaisesta keittiön vedeneristyksestä onkaan kyse, löydät keittiövesieristämisen ammattilaiset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • allaskaapin vesieristys
  • keittiön kosteussulku
  • välitilan vesieristys
Usein allaskaapin tausta vesieristetään täysin, sillä pienetkin vuodot muodostavat suuren vesimäärän vuosien saatossa, joka saattaa aiheuttaa kosteusvaurion keittiössä.

Keittiön kosteussulku eli kosteussuojaus ottaa huomioon alustatilan useat riskitekijät. On aina mahdollista, että kodinkoneiden kuten esimerkiksi astianpesukoneen liitosjohto tai poistoputki saattaa lähteä paikoiltaan tai muutenkin erilaiset kytkennät saattavat vuotaa. Tästä syystä usein esimerkiksi astianpesukoneen tai tiskipöydän alle asennetaan kaukalomainen vedeneristys, joka yltää edestä katsottuna myös lattian eli lattiapäällysteen päälle.

Myös suojaputkien käyttö läpivientikohdissa on erittäin suositeltavaa, sillä ne saattavat liikkua vuosien saatossa. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman vähäistä, voidaan keittiöhanojen sekä kytkentäjohtojen osalta käyttää esimerkiksi putkipidikkeitä tai kiintopisteitä.

Välitilan vedeneristys varmistaa sen, ettei keittiössä esimerkiksi kokkauksen tai tiskauksen aikana lentävät vesiroiskeet pääse rakenteisiin. Yksittäinen roiske ei välttämättä vielä aiheuta vahinkoja, mutta useat roiskeet useiden vuosien ajan saattavat tehdä tuhojaan keittiössä.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta keittiön vesieristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä