Keittiötason öljyäminen

Keittiötason öljyäminen

Keittiötason öljyäminen

Tarvitsetko palvelua keittiötason öljyäminen?

Kilpailuta keittiötason öljyäminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Keittiötason öljyäminen – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 03.11.2022 klo 06:11

Keittiön puisten työtasojen öljyäminen pitää pinnat helppohoitoisina ja huokoisina. Öljyämisen aikaansaama vahapinta suojelee pintoja ja ehkäisee puutasojen muodonmuutoksia.

Toisinaan kunnostukseen sisältyy myös työtason hionta.

Mitä maksaa keittiötason öljyäminen?

Katso hintasivu: Keittiötason öljyäminen hinta

Saako keittiötason öljyämisestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta keittiötason öljyäminen saa kotitalousvähennystä. Keittiötason öljyäminen on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 keittiötason öljyämisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Puisen työtason hiominen, öljyäminen ja kunnostus

Esimerkiksi keittiön puutason kunnostus alkaa pintojen huolellisella puhdistuksella. Laimea astianpesuaine tai muut kaupasta puisten pintojen puhdistukseen soveltuvat puhdistusaineet soveltuvat pintojen puhdistukseen. Puhdistuksen jälkeen työtason annetaan kuivua, jonka jälkeen vuorossa on keittiötason hiominen.

Puutason hionta tehdään sen takia, että puhdistuksen aikana saattaa pinnalle nousta puukuituja. Hiomisen jälkeen työtasoöljy levitetään joko liinan tai siveltimen avulla ja annetaan sen imeytyä puuhun noin 5–15 minuutin ajan, jonka jälkeen ylimääräinen öljy voidaan pyyhkäistä pois. Kun urakka on saatu valmiiksi, voidaan lopuksi pestä öljyämiseen käytetyt välineet ja laittaa säilytykseen seuraavaa kertaa varten.

Muista myös pöydän tai ruokapöydän öljyäminen

Keittiössä työtasoja voi olla useissa eri paikoissa ja usein myös ruokapöytä tai muu pöytä kannattaa öljytä säännöllisesti. Monesti huomataan, että pöytä on päässyt vuosien saatossa huonompaan ja huonompaan kuntoon, sillä sitä ei ole öljytty käyttöönottamisen jälkeen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Keittiötason öljyäminen

Kilpailuta keittiötason öljyäminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä